Planet of the Apes 3 komt in 2017

Rise & Dawn of the Planet of the Apes zijn feitelijk een prequel op de originele filmreeks die in 1968 begon. Maar tussen die verhalen zit nog voldoende speelruimte voor meer films. 20th Century Fox heeft een voorlopige releasedatum van 14 juli 2017 gegeven aan Planet of the Apes 3.
2014-dawn-of-the-planet-of-the-apes
In diverse interviews heeft Matt Reeves aangegeven dat Ceasar in dat deel zeker terugkeert. Vergelijk hem met Mozes, het wordt een emotionele rit voor Ceasar. Hij zal voor de apen niet langer een leider zijn, maar zijn persoon neemt voor hen goddelijke vormen aan. Het lijkt er op dat de film dan ook minder over de familie en vrienden van Ceasar zal gaan, maar wereldse vormen gaat aannemen.

Wat verwachten jullie van een derde Planet of the Apes?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Planet of the Apes 3 komt in 2017”

  1. Ik hóóp op weer een hele vette film en ik verwacht dat dat ook wel goed gaat komen, hoewel ik Rise wel beter vind dan Dawn en die lijn zich hopelijk niet doorzet. Balen dat we tot 2017 zullen moeten wachten…

    Beantwoorden
  2. Ik vond juist Dawn beter dan Rise (niet zeggende dat Rise slechts was!)

    Maar ik verwachte juist dat 3 meer ging focussen op de oorlog en Ceasar die alles op alles zet om de vrede terug te laten keren door de mensen niet te doden maar desboods gevangen te nemen (hint naar de oude PotA films)

    Beantwoorden

Plaats een reactie