Plannen voor comedy Zombies Ate My Neighbors

zombies ate my neighborsZombies ate my Neighbors werd in 1993 in Europa uitgebracht als Zombies voor de 16-bit spelcomputers Super Nintendo en de Sega Megadrive. Het spel van LucasArts en Konami van een ode aan de zombie- en andere horrorfilms van de voorgaande decennia met de hoofdrolspelers Zeke en Julie die vechten met de in zombie-veranderde buren. Het spel moest in verschillende landen gecensureerd worden en werd daardoor meteen een klassieker.

It happened one typical night in suburbia; two best friends amongst a sea of teenage angst, battle for safety against the mysterious uprising of neighborhood zombies.
Dat is het plot van de geplande horrorcomedy Zombies ate my Neighbors, want in zijn simpelheid is het spel uitermate geschikt om verfilmd te worden, denken John Darko, April Wade en Ahmed al Baker. De drie zijn nu bezig met het script en opzoek naar geld voor de plannen.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Haha, lijkt me wel leuk 😀

Martijn
12 jaren geleden

Dat spel wou ik destijds zo graag op m’n megadrive! Is er helaas nooit van gekomen, dan maar de film kijken 🙂

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x