Toch plannen voor een mannelijke Ghostbusters-film?

ghostbusters-greenVia Deadline werd deze week bekend dat Sony niet alleen aan een vrouwelijke Ghostbusters-film werkt voor de franchise reboot, de mannen mogen ook op spoken jagen.

Ghostbuster-veteranen Ivan Reitman en Dan Aykroyd zijn door Sony aan het werk gezet bij het nieuw opgerichte productiehuis ‘GhostCorp’. Voor de regie zijn Joe en Anthony Russo (Captain America: The Winter Soldier) aangetrokken, Drew Pearce (Iron Man 3) zal bezig gaan met het script. De eerste Ghostbuster is ook bekend: Channing Tatum.

Het zal niet bij een film blijven, GhostCorp richt zich op het opbouwen van een geheel Ghostbusters-imperium. Er wordt zo ook gedacht aan een tv-serie en natuurlijk aan de nodige merchandise.
Word jij al enthousiast van Sony’s plannen voor Ghostbusters?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Toch plannen voor een mannelijke Ghostbusters-film?”

 1. Nee, niet echt. Los van het feit dat ik behoorlijk reboot-moe ben, ben ik een groot fan van de originele twee films. Moet je dat anno nu nog eens overdoen? Niet op die stomme politiek correcte manier met een volledig vrouwenteam en dan nog een film met alleen mannen als ghostbusters. Lekker mengen die hap. Doe gewoon een team met 2 mannen, 2 vrouwen, een kat, een hond, een spookje en een transgender en dan heb je alle doelgroepen wel weer gehad 😉

  Beantwoorden
  • Haha. Ik twijfel, het kan goed gaan. Maar idd de twee teams zijn wel wat vreemd, had best wat gemixed gemogen.
   Toch kijk ik er nog wel iets positief tegenaan, omdat ik denk dat de franchise wel genoeg ruimte heeft om te groeien zonder het origineel schade aan te doen.

   Beantwoorden

Plaats een reactie