Plannen voor Tucker and Dale vs. Evil 2?

Will there a a Tucker and Dale 2?De romantische horrorkomedie Tucker and Dale vs. Evil is net uit op BD/DVD (recensie) en er wordt alweer nagedacht over een vervolg.

In het eerste deel spelen Alan Tudyk and Tyler Labine twee simpele plattelandsjongens die vakantie houden in de bossen worden door een stel kamperende jongeren aangezien voor enge moordenaars. Zelfs als het doodgoeie duo één van de meiden van de verdrinkingsdood red, verdenken de tieners hen van slechte bedoelingen. Hun pogingen om de moordenaars te ontlopen lopen echter nogal slecht af…

Juist het fantastische samenspel tussen Tyler Labine en Alan Tudyk is voor regisseur Eli Craig een reden om na te denken over een vervolg. They feel like a comedy duo…[like a] Nick Frost/Simon Pegg kind of duo, vertelt hij tegenover Bloody Disgusting. Een vervolg op Tucker and Dale zou zeker leuk zijn, maar het zou ook een hele film kunnen worden met de twee acteurs.

 
Tucker and Dale vs. Evil is vanaf morgen te koop op Blu-ray en DVD.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “Plannen voor Tucker and Dale vs. Evil 2?”

 1. Van mij mogen ze, alleen kun je niet hetzelfde concept nog een keer gebruiken. Nou ja, kan wel maar dat zou erg goedkoop zijn.

  Het eerste deel vond ik één van de leukste films dit jaar.

  Beantwoorden
 2. Was amusant, maar naar het einde toe vond ik em al heel wat minder. Eentje is genoeg, een vervolg op Shaun Of The Dead bv zou imo ook niet hoeven. Maar als het beter kan, dan mag het van mij natuurlijk wel.

  Beantwoorden
 3. Het concept is geniaal. Keihard moeten lachen om de trailer, maar de film viel me toch wat tegen. Best geinig, met een paar goede grappen, maar de charme begon toch snel te vervallen. Naar het einde wordt het ook meer een ‘gewone’ slasher.

  Beantwoorden
 4. als er een 2e deel komt, is er natuurlijk het gevaar dat t tegenover deel 1 een misbaksel wordt…
  helaas zie je dat vaker bij (dit soort) films…

  ik hoop wel dat ze de gok gaan wagen en dat er mogelijk een deel 2 of een op opzichzelfstaande film met deze 2 gasten komt!

  Beantwoorden

Plaats een reactie