Plannen voor Tucker and Dale vs. Evil 2?

Will there a a Tucker and Dale 2?De romantische horrorkomedie Tucker and Dale vs. Evil is net uit op BD/DVD (recensie) en er wordt alweer nagedacht over een vervolg.

In het eerste deel spelen Alan Tudyk and Tyler Labine twee simpele plattelandsjongens die vakantie houden in de bossen worden door een stel kamperende jongeren aangezien voor enge moordenaars. Zelfs als het doodgoeie duo één van de meiden van de verdrinkingsdood red, verdenken de tieners hen van slechte bedoelingen. Hun pogingen om de moordenaars te ontlopen lopen echter nogal slecht af…

Juist het fantastische samenspel tussen Tyler Labine en Alan Tudyk is voor regisseur Eli Craig een reden om na te denken over een vervolg. They feel like a comedy duo…[like a] Nick Frost/Simon Pegg kind of duo, vertelt hij tegenover Bloody Disgusting. Een vervolg op Tucker and Dale zou zeker leuk zijn, maar het zou ook een hele film kunnen worden met de twee acteurs.

 
Tucker and Dale vs. Evil is vanaf morgen te koop op Blu-ray en DVD.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
9 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn
12 jaren geleden

Van mij mogen ze, alleen kun je niet hetzelfde concept nog een keer gebruiken. Nou ja, kan wel maar dat zou erg goedkoop zijn.

Het eerste deel vond ik één van de leukste films dit jaar.

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Was amusant, maar naar het einde toe vond ik em al heel wat minder. Eentje is genoeg, een vervolg op Shaun Of The Dead bv zou imo ook niet hoeven. Maar als het beter kan, dan mag het van mij natuurlijk wel.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Het concept is geniaal. Keihard moeten lachen om de trailer, maar de film viel me toch wat tegen. Best geinig, met een paar goede grappen, maar de charme begon toch snel te vervallen. Naar het einde wordt het ook meer een ‘gewone’ slasher.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Bedenk me dat je de serie ook prima kunt voortzetten in andere genres. Het draait tenslotte vooral om het duo.

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Hot Fuzz is anders ook erg goed!

Martijn Knegt
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Hun laatste film Paul vond ik weer hilarisch!

Pestiis
Pestiis
12 jaren geleden

als er een 2e deel komt, is er natuurlijk het gevaar dat t tegenover deel 1 een misbaksel wordt…
helaas zie je dat vaker bij (dit soort) films…

ik hoop wel dat ze de gok gaan wagen en dat er mogelijk een deel 2 of een op opzichzelfstaande film met deze 2 gasten komt!

9
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x