Plannen voor vervolg op Gareth Edwards’ Monsters

Infected ZoneEen film die afgelopen tijd veel indruk heeft achtergelaten is Monsters, met een zeer beperkt budget heeft regisseur Gareth Edwards een flinke impact gemaakt op de verschillende filmfestivals.

Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat het Engelse Vertigo Films nu heeft aangekondigd een vervolg te willen realiseren. Gareth Edwards wordt uitvoerend producent voor zijn Monsters sequel, als regisseurs worden Brent Bonacorso en Jesse Atlas aan het werk gezet.

Met een budget van minder dan $5 miljoen heeft de tweede Monsters een veelvoud te besteden van het originele budget. De opnames zullen in Argentinië plaatsvinden, maar acteurs zijn nog niet bekend.

In Monsters 2 volgen we een leraar in een ommuurde stad bij de besmette zone, hij gaat op zoek naar een lang verloren broer en militair. Vertigo Films belooft veel meer monsters in dit vervolg dat eind 2012 in de bioscopen zal moeten draaien.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Het wordt nog een hele klus om Monsters te evenaren, maar ik ben wel zeer benieuwd naar het vervolg! Het verhaal klinkt iig wel als iets wat een vergelijkbare film kan opleveren als Monsters, in positieve zin.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x