Planning aangepaste Halloween Horror Show bekend

De films van de Halloween Horror Show zijn bekend. Laats berichtte ik jullie al dat de Show landelijk niet door gaat. Gelukkig is er niet alleen maar slecht nieuws: Jan ‘Mr Horror’ Doense heeft in goed overleg besloten het toch in kleine kring door te laten gaan voor de echte die hard-fans. In de Louis Hartlooper Complex in Utrecht is dit jaar exclusief de Halloween Horror Show. Lees gauw verder welke films er op het programma staan.

Een home invasion in de woestijn, de Antichrist en de Messias die gelijktijdig herboren worden, bejaarden die aan het moorden slaan tijdens een hittegolf én de poorten naar de hel die geopend worden in een verlaten politiebureau: dat zijn de ingrediënten van deze speciale editie van de Halloween Horror Show. ‘Er is gekozen voor een programma met meer edgy, cult-achtige titels dan gewoonlijk’, aldus organisator Doense. ‘We zijn heel blij dat het Louis Hartlooper Complex onze partner wil zijn en dat we weer ouderwets de nacht in kunnen.’ De Halloween Horrorshow start om 23.15 uur en duurt tot ongeveer 07.00 uur ’s ochtends.

Deze films zijn te zien:

8 FOUND DEAD

8 FOUND DEAD | Official Trailer (NEW 2023)

Wie is verantwoordelijk voor die acht toegetakelde lijken en waarom moesten die mensen dood? Twee jonge koppels verheugen zich op een weekendje weg. Bij aankomst in hun vakantiehuis in de woestijn treffen ze daar een maf oud echtpaar aan. Het gedrag van het stel is ronduit bizar en wordt steeds gekker. Dit simpele gegeven wordt in een knappe puzzelstructuur gegoten, die je voortdurend op het verkeerde been zet en die toewerkt naar een ongelofelijke ontknoping.

De regie is in handen van Travis Greene. Met onder andere Alisha Soper, Jenny Tran en Tim Simek.


DELIVER US

DELIVER US Official Trailer (2023)

In een afgelegen klooster raakt de jonge non Yulia zwanger van een tweeling. Ze beweert dat er geen man aan te pas is gekomen. Het Vaticaan stuurt de jonge priester Fox en de oudere kardinaal Russo om het wonder te onderzoeken. Gaat het hier soms om een oude profetie, die zegt dat de Antichrist en de Messias tegelijk op aarde zullen verschijnen? Maar wie van de twee baby’s is dan de duivel? Terwijl de priesters en Yulia om zich heen de voortekenen zien van een naderende Apocalyps, komt het échte gevaar vanuit de duistere krochten van het Vaticaan zelf in de vorm van een bloeddorstige priester die zijn eigen agenda heeft.

De regie is in handen van Cru Ennis, Lee Roy Kunz. Met onder andere Lee Roy Kunz, Thomas Kretschmann en Maria Vera Ratti.


THE ELDERLY

THE ELDERLY | Trailer

Als zijn vrouw plotseling zelfmoord pleegt, stort de wereld van de bejaarde Manuel in. De schok en het verdriet zijn zo groot, dat hij een progressieve vorm van dementie ontwikkelt. Zijn zoon Mario, die niet wil dat zijn vader in een verzorgingstehuis belandt, besluit hem in huis te nemen, ondanks felle tegenstand van zijn nieuwe vrouw die een baby verwacht. Terwijl Manuels situatie met de dag verergert en hij last krijgt van plotselinge gewelduitbarstingen, begint zich een reeks paranormale gebeurtenissen te voltrekken. Intussen wordt de stad ook nog geteisterd door een hittegolf. Naarmate het kwik stijgt en de heetste nacht van de eeuw zich aandient, blijkt Manuels situatie niet op zichzelf te staan. 

De regie is handen van Raúl CerezoFernando, González Gómez. Met onder andere Zorion Eguileor, Gustavo Salmerón en Paula Gallego. Dit is een Spaanse film met Engelse ondertiteling.


De avond wordt afgesloten met MALUM

Malum - Official Trailer (2023) Jessica Sula, Candice Coke, Chaney Morrow

Rookie cop Jessica brengt haar eerste nachtdienst door op hetzelfde politiebureau waar haar vader een jaar eerder psychotisch werd en iedereen doodschoot alvorens zelfmoord te plegen. Vlak daarvoor had hij drie vrouwen gered uit handen van de Flock of the Low God, een Charles Manson-achtige sekte. Jessica wilde deze dienst hier draaien, in de hoop meer te ontdekken over wat er met haar vader gebeurde. Terwijl ze de nacht doorbrengt in de archieven, en steeds dichter bij de schokkende waarheid komt, ontwaakt er iets kwaadaardigs in het verlaten politiebureau.

De regie is in handen van Anthony DiBlasi. Met onder andere Jessica Sula, Natalie Victoria en Chaney Morrow.

De Halloween Horrorshow is live bij het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Tickets kosten 34 euro en zijn verkrijgbaar via de website van het Louis Hartlooper Complex. De avond is voor 16 jaar en ouder.

Tijdschema

23.15u: 8 FOUND DEAD
00.45u: Pauze #1
01.15u: DELIVER US
03.00u: Pauze #2
03.30u: THE ELDERLY
05.05u: Pauze #3
05.30u: MALUM
07.00u: Einde

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Planning aangepaste Halloween Horror Show bekend”

Plaats een reactie