Plants vs. Zombies Garden Warfare begin 2014 uit op Xbox

Plants vs. Zombies: Garden Warfare - Official E3 Reveal Trailer

De op de E3 aangekondigde ‘shooter’ van Plants vs. Zombies: Garden Warfare zal in februari uitkomen op Microsofts Xbox 360 en zal later ook op de PC uitkomen. EA kondigde dit met het onderstaande bericht aan:


Zet je peashooters maar klaar! PopCap Games, een afdeling van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), heeft bekendgemaakt dat Plant vs. Zombies ™ Garden Warfare op 20 februari 2014 in Nederland wordt uitgebracht voor het Xbox 360 videogame en entertainment systeem. Plants vs. Zombies Garden Warfare is een third-person multiplayer-shooter boordevol actie waarin je in de schoenen of wortels van je favoriete personage uit de populaire Plants vs. Zombies-franchise staat.

“Gamers zijn dol op de Plants vs. Zombies-personages en krijgen hen nu in een heel ander licht te zien,” zegt Brian Lindley, producent van Plants vs. Zombies Garden Warfare. “Plants vs. Zombies Garden Warfare is voor zowel fans van de serie als shooter-spelers een leuke, nieuwe ervaring: al schietend, happend en lachend kunnen ze het tegen elkaar opnemen in het coöp-speltype en online.”

plants-vs-zombies-garden-warfare

Plants vs. Zombies Garden Warfare draait op de geavanceerde Frostbite™ 3-engine en bevat adembenemende driedimensionale werelden vol prachtige kleuren en unieke landschappen. De game heeft meer dan 10 kaarten en drie verschillende speltypen: de twee 12v12 multiplayer-speltypen Garden & Graveyards en Team Vanquish, en Garden Ops, een coöp-speltype voor vier spelers. In Garden & Graveyards moeten planten hun tuin verdedigen tegen zombies die er een spookachtig kerkhof van willen maken. In Team Vanquish moet je ervoor zorgen dat het andere team op de composthoop belandt. Gewoon zin in een leuk spelletje? Werk dan samen met je vrienden in Garden Ops en sla zombie-aanvalsgolven af.


Plants vs Zombies Garden Warfare - Zombie Trailer (HD)

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie