Plants vs Zombies reizen door de tijd in nieuwe comic

plantsvszombiesIn samenwerking met PopCap Games, keert Dark Horse Comics terug met een tweede stripserie van het beroemde spel, Plants vs Zombies. Het eerste hoofdstuk is al online verkrijgbaar voor 99 dollarcent (73 eurocent).

Crazy Dave, de gekke, maar briljante uitvinder, zijn nichtje, Patrice, en jonge avonturier, Nate Timely, moeten dit keer door de tijd reizen om het weer op te nemen tegen de zombies. Gelukkig krijgen ze hulp van een boel nieuwe planten in dit hilarische avontuur.

Ook voor deze serie werken Eisner winnaar Paul Tobin (Bandette) en Ron Chan (The Guild) weer samen om een nieuwe komische strip te maken vol met actie.

Net als de vorige zal deze serie eerst digitaal verkrijgbaar zijn. Vanaf januari 2015 zal een hardcopy uitkomen met alle hoofdstukken van Timepocalypse.

Speciaal voor het begin van deze nieuwe serie, is de Dark Horse iOs app voor de Plants vs Zombies strips gratis te downloaden met het eerste deel van de eerste stripserie, Lawnmageddon. Daarna kun je de volgende delen downloaden voor maar een klein bedragje.

 

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie