Play Dead: een schattige post-apocalyptische zombiefilm over honden?

play dead - dogs vs zombiesHet zombievirus verspreidt zich snel door de stad Miami, maar geheel immuun voor het virus trekken de honden naar elkaar toe, ze moeten zien te overleven tussen de hongerige zombies en de wanhopige mensen. Zit, blijf, doodliggen…

“The cutest zombie apocalypse movie ever made”, valt te lezen op de kickstarter-pagina van de broers Andres en Diego Meza-Valdes, waar ze nog iets meer dan $1000,- willen inzamelen voor het maken van deze schattige post-apocalyptische horrorfilm.

Inmiddels zijn er al diverse opnames gemaakt voor de film, maar doneren aan de film kan nog tot de vertoning ervan op het The Borscht Film Festival halverwege april in Miami.

Hoelang de film zal worden niet niet bekend, maar ik ben wel nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat. Hier is is alvast de trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2nF4m-agoyk?rel=0&w=620&h=379]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Play Dead: een schattige post-apocalyptische zombiefilm over honden?”

  1. In Max Brookes’ World War Z worden honden gebruikt om geïnfecteerden uit de stroom vluchtelingen te halen… maar waren ze niet geheel immuun voor het virus, als ze het vlees aten, werden ze vergiftigd. Ben ook benieuwd naar het eindresultaat…!

    Beantwoorden

Plaats een reactie