Play Dead: een schattige post-apocalyptische zombiefilm over honden?

play dead - dogs vs zombiesHet zombievirus verspreidt zich snel door de stad Miami, maar geheel immuun voor het virus trekken de honden naar elkaar toe, ze moeten zien te overleven tussen de hongerige zombies en de wanhopige mensen. Zit, blijf, doodliggen…

“The cutest zombie apocalypse movie ever made”, valt te lezen op de kickstarter-pagina van de broers Andres en Diego Meza-Valdes, waar ze nog iets meer dan $1000,- willen inzamelen voor het maken van deze schattige post-apocalyptische horrorfilm.

Inmiddels zijn er al diverse opnames gemaakt voor de film, maar doneren aan de film kan nog tot de vertoning ervan op het The Borscht Film Festival halverwege april in Miami.

Hoelang de film zal worden niet niet bekend, maar ik ben wel nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat. Hier is is alvast de trailer:

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2nF4m-agoyk?rel=0&w=620&h=379]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

“Play Dead: schattige post-apocalyptische zombiefilm” Cool! “over honden?” Hè, bah! Ik heb een hekel aan dierenfilms 😛

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Met mensen of zombies in de hoofdrol 😛

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

In Max Brookes’ World War Z worden honden gebruikt om geïnfecteerden uit de stroom vluchtelingen te halen… maar waren ze niet geheel immuun voor het virus, als ze het vlees aten, werden ze vergiftigd. Ben ook benieuwd naar het eindresultaat…!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x