Pokémon Go geïnfecteerd met The Walking Dead-zombies

Ben je klaar met Pokémon vangen? Dan is The Walking Dead: Our World misschien wel iets voor jou!


Loop rond en ga een zombie-invasie te lijf samen met Rick, Michonne en Daryl in deze augmented reality-game (AR) van Next Games en AMC, maker van de tv-serie The Walking Dead. De Finse ontwikkelaar Next Games maakte eerder al de actie-rpg The Walking Dead No Man’s Land voor smartphones.

De mobiele-game lijkt op het concept van Pokémon Go en Jurassic World Alive. Spelers zien hun eigen omgeving door hun smartphone, maar dan gevuld met zombies die neergeschoten moeten worden. Nieuwe items haal je uit supply crates en je komt overal zombies tegen waarmee je kan vechten. Daarnaast kun je nu ook gebouwen plaatsen, die andere mensen ook op hun scherm te zien krijgen. Zo kun je samen overlevenden redden van de zombies en deze in een shelter plaatsen. Ook kun je een toetreden tot een groep om samen quests mee te halen. De bekende helden uit de populaire tv-serie zijn ook in het spel te vinden en helpen je bij de confrontatie met de zombies.

The Walking Dead: Our World is vanaf 12 juli gratis te downloaden voor iOS en Android. Bekijk hier alvast de trailers van de aankomende mobiele game!

https://youtube.com/watch?v=lAQ5PhHJPFc

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie