Poster: Exit Humanity, na-burgeroorlogse zombiefilm

Het is 1870, Tennessee, vlak na de Amerikaanse Burgeroorlog. Exit Humanity volgt Edward Young op zijn reis door het trieste na-oorlogse landschap om het as van zijn overleden zo’n naar de laatste rustplaats te brengen. Helaas voor Edward Young, zijn de doden uit de oorlog weer opgestaan en maken deze zombies zijn reis er niet makkelijker op.

Poster Exit Humanity
Exit Humanity is een Canadesche productie, geschreven en geregisseerd door John Geddes. De film is nu in post-productie en zal in 2011 de festivals afreizen. Exit Humanity gaat mooi mee op de trend van zombiedrama (zoals The Walking Dead) en de historische zombieverhalen (zoals Pride and Prejudice and Zombies).

Een flink aantal horroriconen zijn gestrikt voor deze Canadesche productie, zo zullen Bill Moseley (Devil’s Rejects, House of 1000 Corpses), Dee Wallace (E.T., Cujo) en Stephen McHattie (The Watchmen, 300). De hoofdrol wordt vertolkt door Mark Gibson.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Poster: Exit Humanity, na-burgeroorlogse zombiefilm”

  1. Van Pride and Prejudice and Zombies vond ik zelfs de graphic novel niet doorheen te komen. Maar wellicht komt dat omdat het originele verhaal nog teveel er in verweven zat. Amerikaanse burgeroorlog in combinatie met zombies klinkt al interessanter.

    Beantwoorden

Plaats een reactie