Ga je mee zwemmen? Fan poster Piranha 3DD

Double the action, double the terror, double the D! Het Big Wet Water Park is deze zomer geopend en er komt veel publiek op af. Maar niet alle bezoekers zijn welkom… De razendsnelle en vleesetende piranha’s zorgen voor ook nu weer voor grote paniek.

Het vervolg op vermakelijke Piranha 3D met in de hoofdrollen Vigh Rhames, Christopher Lloyd, David Hasselhoff en Gary Busey komt hier begin december in de bioscopen, net wanneer de eerste sneeuwvlokken uit de lucht kunnen vallen. Misschien een geschikt moment om van de tropische en vooral ook bloederige avonturen in Piranha 3DD te genieten.

update 21.00u: Okee, deze poster is nep/fan made, maar wel zo leuk dat we hem laten staan 🙂

Piranha 3DD - Terror Lurks Where You Least Expect It

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

10 gedachten over “Ga je mee zwemmen? Fan poster Piranha 3DD”

  1. Het water gedraagt zich niet echt water-achtig rondom die glijbanen enzo. Geen kringen, rimpels etc. De golven die er zijn lijken veel te groot. Had iets langer aan gefotoshopt mogen worden. Trouwens welke onverlaat heeft die piranha’s daar losgelaten? Of zijn ze uit de lucht komen vallen?

    Beantwoorden
  2. Ah, ik zie al wat je bedoelt. Het gedeelte met de piranha’s zagen we eerder op de poster van Piranha 3D. (maar voor een goedkope film zegt dat niet zo veel….)

    Beantwoorden

Plaats een reactie