Vind “Other Worlds” in eerste The Dark Tower-poster

Deze zomer komt dan eindelijk het eerste deel uit van de verfilming van Stephen King’s The Dark Tower. De hoofdrolspelers in de film van regisseur Nikolaj Arcel zijn Matthew McConaughey, Idris Elba, Nicholas Hamilton en Katheryn Winnick. Dit weekend is de eerst poster voor The Dark Tower verschenen. “Pilgrim, there are other worlds than these. Come with us on the adventure”, schrijft Stephen King op zijn Facebook:

Revolverheld Roland Deschain (Idris Elba) zoekt een woestijnachtig landschap af op zoek naar The Dark Tower, in de hoop dat hij hiermee zijn met uitsterven bedreigde wereld kan redden. Gebaseerd op de bestselling boekenreeks van Stephen King.

The Dark Tower draait vanaf 27 juli in de Nederlandse bioscopen. Ze waarschijnlijk is de film het eerste deel van een trilogie, daarnaast zijn er plannen voor een tv-serie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Vind “Other Worlds” in eerste The Dark Tower-poster”

  1. Hoewel ik hier naar uitkijk ben ik toch wel wat bang voor het resultaat. De boeken zijn een genre op zich en lijken mij erg moeilijk naar het witte doek te vertalen.
    Maar ach, met LotR is dat uiteindelijk ook gelukt. En met acteurs als Matthew McConaughey en Idris Elba gaat het sowieso heel moeilijk worden om een slecht product neer te zetten….

    Beantwoorden

Plaats een reactie