Posters en trailer voor The Collection

In 2009 kwam er een verrassende horrorfilm uit van de makers van SAW 4, 5 en 6: The Collector. Vrijwel direct werd duidelijk dat er ruimte was voor een vervolg en de makers dit ook van plan waren. Ze hebben er geen haastklus van gemaakt en brengen deel twee, The Collection, eind volgende maand uit.

The Collection--Official Trailer (HD)

Elana gaat met haar vrienden naar een feest op een geheime locatie, de avond verloopt alleen niet zoals verwacht en ze wordt ontvoerd door de Collector, een psychopathische moordenaar. De Collector brengt haar naar een verlaten hotel dat hij veranderd in een doolhof vol marteling en verderf. Als Elena’s rijke vader erachter komt dat zijn dochter is ontvoerd, schakelt hij een groep huurlingen in om zijn dochter te bevrijden. Deze dwingen op hun beurt klusjesman Arkin, de enige man die ooit ontsnapt is aan de toorn van dit gruwelijke monster. Nu moet Arkin opnieuw het doolhof van The Collector in, vrezend voor eigen leven om Elena te redden.

The Collection draait vanaf 30 november, zwarte vrijdag, in Amerika. Er is nog geen Nederlandse distributeur bekend.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Remko Schedel
Remko Schedel
10 jaren geleden

Ik vind The Collector een goede horrorfilm, al moest ik wel lachen bij het idee van een huis vol dodelijke valstrikken; net Home Alone. 😀

Ik hoopte al dat er een vervolg zou komen.

sjony
sjony
9 jaren geleden

Kijken of je nog lacht als je naar een feest gaat waar je zo word afgeslacht

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x