Predator: Hunting Grounds gratis weekend

Uitgever Illfonic heeft te kennen gegeven dat er eind deze maand, van 27 tot en met 29 maart, een gratis weekend aankomt van hun nieuwe game: Predator: Hunting Grounds.

De game, waarvan critici zeggen dat het dé game is om naar uit te kijken in 2020, is de nieuwste telg in wat tegenwoordig een asymmetrische game genoemd wordt (denk aan Evole of Dead by Daylight). In multiplayer potjes van 4 tegen 1 wordt er uitgevochten wie er sterker is, de mariniers of de Predator. Dit genre ze al eens eerder gedaan in een andere game van ze, Friday the 13th. Het verschil met die game is dat het geen hulpeloze slachtoffers zijn, maar tot de tanden toe bewapende, goed getrainde mensen met elk hun eigen specialiteit.

Predator: Hunting Grounds - Gameplay Reveal | PS4

Ik hoop dat ze geleerd hebben van hun dramatische lancering met Friday the 13th. Die werd geplaagd door netwerkstoringen, matchmaking problemen en andere irritante bugs. Het gratis weekend is op de PS4 en voor de PC in de Epic game store. Voor de PS4 heb je wel een ps+ abonnement nodig. De spellen zijn crossplay, wat betekend dat zowel PS4 spelers als PC spelers samen in dezelfde matches zitten. Ik denk dat ik wel een potje of twee ga spelen. Doe je mee? Laat in de comments weten op welk systeem jij dit gaat proberen

Predator: Hunting Grounds - Trial Weekend March 27-29 | PS4

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie