Preview: comic R.I.P.D. City of the Damned #1

Een tijdje geleden schreven we al over de verfilming van Rest In Peace Department, maar nu kunnen we ook een nieuwe comic van deze reeks die Dark Horse Comics eind november uit brengt.

De comic, R.I.P.D.: City of the Damned, is een prequel voor de film. In het eerste deel zul je kennis maken met een van de helden van het verhaal, Roy Pulsipher. Roy is dood, maar in plaats van het hiernamaals, kiest hij voor een kans om iets goeds te doen in het politiekorps van god: R.I.P.D.

Deel 1 speelt zich honderd jaar geleden af, in het Wilde Westen. Roy wordt toegelaten in de R.I.P.D. en krijgt zijn eerste missie: uitzoeken wat er gebeurt in het plaatsje Black Pool. Onderweg hier naar toe komt hij de eerste problemen al problemen al tegen. Ware het niet dat we al weten dat hij een eeuw later nog ‘leeft’, ziet het er niet goed uit voor hem.

R.I.P.D.: City of the Damned #1 ligt op 28 november 2012 in de winkels. De comic telt 32 pagina’s en zal $3,50 kosten. Als je benieuwd bent, kun je hieronder een stukje van de preview bekijken.

Sterren: 3.5 / 5

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x