Prime organiseert de eerste Halloween Scary Night

Voor de Vlaamse bezoekers van deze website is er goed nieuws. Wie namelijk een digitaal TV-abonnement heeft bij Telenet kan op 27 oktober terecht voor de eerste Halloween Scary Night van Prime en P-Magazine.

De Vlaamse betaalzender Prime zet namelijk op zaterdagavond zijn kanaal Prime Action gratis open voor alle Telenet-klanten (zendernummer 302, Brussel 602, INDI boxen 403) en vanaf 20 uur kan iedereen meegenieten van een nacht vol horrorfilms en thrillers. Kannibalen, nazi zombies, spookhuizen en andere mysteries zullen een hele nacht lang over het scherm dwalen. Bovendien maken de kijkers en de lezers van P-Magazine ook kans op een reis naar Los Angeles. Bezoek hiervoor de wedstrijdpagina.

http://youtube.com/watch?v=0ROlV6KhBVI

De volgende films staan op het programma:

20u00 – The Ward (2010)
Horrorthriller van horrorgrootmeester John Carpenter (‘Halloween’, ‘The Thing’, ‘The Fog’), met Amber Heard (‘Drive Angry’, ‘The Rum Diary’). De jonge Kristen wordt tegen haar wil opgenomen in een psychiatrische instelling. Ze wordt mishandeld en gedrogeerd. Als ze wakker wordt zit ze onder de wonden. Ze heeft geen besef waar ze is en waarom. Ook de vier andere vrouwen die ze ontmoet hebben problemen en kunnen geen antwoord geven op de vragen waar Kristen mee zit. Al snel komt ze er achter dat de instelling beheerst wordt door duistere geheimen.

21u30 – The Hole (2009)
Bovennatuurlijke thriller van grootmeester Joe Dante (‘Gremlins’, ‘The Howling’ en ‘Piranha’), met Chris Massoglia (‘Cirque du Freak: the Vampire’s Assistent’) en Teri Polo (‘Meet the Fockers’). De 17-jarige Dane en zijn 10-jarig broertje Lucas zijn met hun moeder verhuisd naar het slaperige stadje Bensonville. In de garage van hun nieuwe huis ontdekken ze een mysterieus luik in de vloer. Ze halen de ketting en het slot eraf, doen het luik open en zien… helemaal niets! Samen met hun buurmeisje Julie gaan ze op onderzoek uit. Maar wat zij niet weten, is dat iedereen die in deze onpeilbare duisternis kijkt, zijn eigen nachtmerries tot leven brengt.

23u00 – Dead Snow (2009)
Zombies in nazi-uniform, rondvliegende lichaamsdelen, kettingzagen en bloederige gevechten in een hilarische Noorse horrorparodie, van de makers van ‘Kill Buljo’ een al even knotsgekke parodie op ‘Kill Bill’.1945. Het Noorse stadje Oksfjord valt in de handen van de Duitsers. De lokale bevolking wordt afgeslacht door de Duitse soldaten. De Duitsers zetten hun veroveringstocht verder, maar zouden in de bergen verdwalen en doodvriezen. Jaren later is een groepje vrienden op weg naar een vakantiehuisje in de bergen van Oksfjord. De jongeren maken zich op voor een gezellig weekend, maar dat verandert snel als hun hut omringd wordt door een bataljon bloeddorstige Duitse zombiesoldaten.

00u30 – The Woman (2011)
Brutale, schokkende en verontrustende horrorfilm die op het Sundance Film Festival (waar hij in première ging) en het wereldberoemde FrightFest voor serieus wat controverse zorgde. ‘The Times’ omschreef de film als ‘one of the nastiest films out this year’. Absoluut niet geschikt voor gevoelige kijkers! Succesvol advocaat en familieman Christopher Cleek trekt samen met zijn vrouw en drie jonge kinderen naar hun afgelegen buitenverblijf in de bossen. ’s Morgens, tijdens het jagen, ontdekt Christopher een wilde vrouw die in de bossen rond hun huis leeft. Hij besluit de vrouw gevangen te nemen en op te sluiten in de kelder van hun huis. Samen met zijn familie wil hij de vrouw ‘opvoeden’.

02u10 – Husk (2011)
Levende vogelverschrikkers in een bovennatuurlijke horrorthriller uit de ‘After Dark Originals’ filmreeks. Na een gruwelijke confrontatie met een groep agressieve kraaien, belandt een stel jongeren met hun auto in een immens maïsveld. De auto is total loss en de jongeren moeten te voet verder. Op zoek naar hulp banen ze zich een weg door de maïsvelden waar talloze vervaarlijk uitziende vogelverschrikkers staan, tot ze een verlaten boerderij bereiken. Het is hier dat hun overlevingstocht pas echt begint…

02u35 (winteruur) – The Silent House (2010)
Het Uruguayaanse origineel van Gustavo Hernandez die later ook de Engelstalige remake zou verfilmen. The Silent House is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een klein dorpje uit Uruguay in de jaren ’40. Second per second volgen we Laura die probeert ongedeerd uit een huis met een duister geheim te geraken. Samen met haar vader Wilson verzeilde ze in het huis wanneer beiden door de eigenaar van het huis aangenomen worden om het huis op te knappen voor een verkoop. Samen moeten ze in het huis overnachten. Alles lijkt eerst vrij normaal te verlopen, maar dan hoort Laura buiten een geluid dat steeds luider en luider wordt totdat het plots op de bovenverdieping tot stilte lijkt te komen. Haar vader besluit een kijkje te gaan nemen terwijl zij beneden in haar eentje wacht tot haar vader terug naar beneden komt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Prime organiseert de eerste Halloween Scary Night”

Plaats een reactie