Productie The Conjuring 3 start in 2019, 2020 in de bios?

We zijn nog niet bijgekomen van The Nun, of het volgende Conjuring-nieuws staat alweer voor de deur. Peter Safran zei dit in een interview met Cinema Blend. Safran, Conjuring-veteraan en producer van The Nun, laat weten dat mogelijk in 2019 al gestart wordt met de productie van The Conjuring 3. Tevens zegt hij dat het doel is om de film in 2020 in de bioscoop te laten draaien. David Leslie Johnson zou momenteel bezig zijn met de screenplay van de film. Dat is goed nieuws, gezien Johnson ook het script van Orphan en The Conjuring 2 schreef.

Naar alle waarschijnlijkheid zal de regie niet opnieuw toebedeeld zijn aan James Wan. Die wist zowel The Conjuring als The Conjuring 2 naar een ongekend financieel succes te brengen. Beide films werden door hem geregisseerd. Ondanks de vele kritieken is dit hem met The Nun ook gelukt. De film beleefde een openingsweekend met een opbrengst van $53 miljoen. Het is overigens eveneens onduidelijk of Patrick Wilson en Vera Farminga opnieuw de rollen van Ed en Lorrain Warren zullen vertolken.

Sinds de release van The Conjuring in 2013, geniet de franchise een enorme populariteit. Zowel The Conjuring als The Conjuring 2 en spin-offs als Annabelle en The Nun braken alle records. En The Conjuring 3 is niet eens de enige toevoeging die we aan de franchise kunnen verwachten. Eerder al werd bekend dat er gewerkt wordt aan Annabelle 3, waar Peter Safran zijn regiedebuut zal maken. Ook krijgt The Crooked Man een eigen film, alhoewel het onduidelijk is wanneer deze zal gaan draaien. In een eerder interview gaf Safran te weten nog bezig te zijn met het script.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stefan
Stefan
5 jaren geleden

Ik hoop toch wel dat Patrick Wilson en Vera Farminga in het derde deel meespelen.
Anders ben ik bang dat het niks wordt….

Rob
Rob
5 jaren geleden

Helemaal eens, Stefan.
Anders kunnen ze beter een spin off maken van weer een ander bezeten voorwerp uit hun collectie…

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x