Programma The Night Of Terror 2013

SawneyBloodyHandsThe Night of Terror, het jaarlijkse horrorfeestje voor de die-hards tijdens het Imagine Filmfestival, waar publieksparticipatie essentieel is, in de nacht van 13 op 14 april wederom plaats in het majestueuze Pathé Tuschinski. Het programma bevat dit jaar clowns, duiveluitdrijvingen, een kannibalenfamilie en de radicale van een horrorklassieker.

Stitches

De clown Stitches valt op het verjaardagsfeest van de tienjarige Tom door toedoen van een stel kleine etterbakjes voorover in een keukenmes. Zes jaar later geeft Tom weer een feestje. Het wordt een megaparty wanneer Toms huis wordt overspoeld door ongenode bezoekers. Onder hen de uit zijn graf herrezen clown, die bloederig wraak komt nemen.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Last Exorcism. God Asks. The Devil Commands

Nell Sweetzer, het meisje dat in 2010 in The Last Exorcism bezeten raakte van de eeuwenoude demon Abalam, probeert haar leven weer op te pakken. Maar het kwaad laat haar niet los en ditmaal staat niet alleen Nells zielenheil op het spel, maar dat van de gehele mensheid. Geproduceerd door Eli ‘Hostel’ Roth.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

The Evil Dead

Vorig jaar was het postmoderne The Cabin In The Woods dé hit van de NoT, maar dit jaar is het back to basics met een reboot van Evil Dead. Niks knipogen, verwijzingen of postmoderne poespas. Vijf jongeren, een hut en kwaad dat van geen wijken weet. En bloed, heel veel bloed. Sam Raimi en Bruce Campbell keken niet alleen goedkeurend toe, ze produceerden ook.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Sawney: Flesh of Man

Tot slot zijn er de nazaten van Sawney Bean en zijn veertig familieleden. Die vermoordden en aten meer dan duizend slachtoffers op. Dat was eeuwen geleden, maar als in het hedendaagse Schotland een meisje verdwijnt en enkel haar hoofd, handen en voeten een tijd later worden gevonden, lijkt de geschiedenis van Sawney: Flesh of Man zich te herhalen.

Sawney: Flesh of Man (2012) - Official Trailer [HD]

The Night Of Terror vindt plaats in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 april in Pathé Tuschinski 1 – Reguliersbreestraat 26, Amsterdam. De kaartverkoop voor The Night of Terror start op maandag 18 maart om 14:00 via de website van Imagine.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
6 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
netzotov
netzotov
10 jaren geleden

De trailer van Evil Dead klopt niet, daar zie ik After Earth nu

S.
S.
10 jaren geleden

HOOOOOOOOOEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Jones
Jones
10 jaren geleden
Antwoord aan  S.

Je was een maand te vroeg HOMOOOOOOOOOOOOOOOO

Von Hackenstein
Von Hackenstein
10 jaren geleden

Hier aanmelden, homo’s!

Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ben erg blij met Evil Dead en lijkt me verder een prima programma 🙂

6
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x