Promo Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)

 
 
 
 
 
 
 
 
Richard Raaphorst vertelde ons vorig dat de filmplannen voor Frankenstein’s Army voorspoedig liepen, het script kreeg vorm en er wordt deze gezocht naar financiers op de European Film Market in Berlijn.

En speciaal voor deze financiers en voor iedereen die nieuwsgierig is, kunnen we via Twitch de eerste promo bekijken van Frankenstein’s Army:

Frankensteins Army-monster 9Frankenstein’s Army speelt zich af in de nadagen van de Tweede Wereldoorlog, de Russische filmmaker Dimitri filmt een peloton Russische militairen voor propaganda in het communistisch Rusland. Ze stuiten in een verlaten Duits dorp op een oude kerk met een laboratorium vol kapotte machines en gemangelde lichaamsdelen, geheime militaire experimenten van de Nazi’s. Op een tafel ligt het lijk van een gigantische Duitse soldaat dat door middel van elektroden met een merkwaardige machine is verbonden…

We wensen Richard Raaphorst veel succes in Berlijn en hopen dat Frankenstein’s Army een betere toekomst tegemoet gaat dan Worst Case Scenario.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

9 gedachten over “Promo Frankenstein’s Army (Richard Raaphorst)”

  • Ja, dat denk ik ook. Ik kan me niet voorstellen dat de hele film zwartwit is met af en toe een paar missende beeldjes 😛 Zou op zich wel gaaf zijn, maar dan wordt de doelgroep ws een heel stuk kleiner en daar zal Raaphorst niet op zitten te wachten.

   Beantwoorden
 1. Uiteraard gaat een miljoenenproductie in dit genre niet in zwartwit geschoten worden. Overigens ben ik niet zo getreurd dat WORST CASE SCENARIO niet is gemaakt, want FRANKENSTEIN´S ARMY klinkt als verhaal stukken interessanter.

  Hopelijk wordt het een succes en kan hij daarna CHILDREN OF THE MOOR maken.

  Beantwoorden
  • Ik had het toch wel heel gaaf gevonden als ik in WCS nazi zombies door het Nederlandse landschap had kunnen zien zwalken. Daarnaast sprak ook nog het idee dat het tegelijk was met een EK/WK voetbal me wel aan. Eigenlijk had het van alles wat ik gaaf vind/graag zou zien; zombies, nazi’s, Nederland als decor, Nederland dat tegen Duitsland moet voetballen… Wat zonde dat het voor onbepaalde tijd is uitgesteld 🙁

   Maar ik ben het wel met je eens dat het verhaal van FA een stuk interessanter klinkt en ik snap ook wel dat je zoiets ws makkelijker verkocht krijgt. WCS is meer een soort Sint, maar dan voor een nog kleiner publiek. FA is veel interessanter voor het internationale publiek.

   Beantwoorden

Plaats een reactie