Schaarsgeklede hongerige Zomb’Asians: Thongs of the Dead

Aan films en series over zombies de laatste tijd geen gebrek, maar als je als onafhankelijke filmmaker een graantje mee wil pikken moet je natuurlijk wel opvallen. Dát doen Russell Wait, Mike Leeder, Simon Yin en Gary Gibbons met hun filmplannen voor Zomb’Asians: Thongs of the Dead zeker.zomb'asians

Als de docent van een klas puberende jongens verdwijnt, komen ze in contact met een Taoïstische monnik, die zijn leven wijdt aan het beschermen van de wereld tegen ‘het kwaad’. De tieners verklaren de monnik voor gek en gaan opzoek naar een plek waar ze bereik hebben op hun mobiel.

De testosteronbommetjes lijken met hun neus in de boter te vallen als ze op het strand een horde sexy Aziaten tegenkomen… Hongerige schaarsgeklede Zomb’Asians!

De filmmakers achter Zomb’Asians: Thongs of the Dead zijn nu op de Hong Kong International Film & TV Market zoekende naar financiering (en sexy Aziaten) voor de zombie splatter komedie. Het kan dus nog een flinke tijd duren voordat de film in productie gaat.

De onderstaande promo moet financiers een indruk geven, het belooft een heerlijk foute film. Volg de ontwikkelingen op Facebook.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=AscvCMczsfM?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Schaarsgeklede hongerige Zomb’Asians: Thongs of the Dead”

Plaats een reactie