In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Wanna play Hide and Seek with Zombies?

rammbock duitse zombiesDan moet je wachten op Rammbock, een Duitse zombiethriller, die komende week in Cannes wordt gepresenteerd en behoorlijk geïnspireerd lijkt op [REC].

Net als Michael in Berlijn arriveert voor een bezoek aan zijn ex-vriendin Gabi, verspreidt een vreselijk virus zich razendsnel in de stad en verandert de Duitsers in gewetenloze moordlustige maniakken.

Tot Michaels schrik is Gabi niet thuis, maar komt hij in contact met een loodgieterleerling die in het pand aan het werk is. Samen werpen ze barricades op om de hordes razende Duitsers buiten te houden. Terwijl heel Berlijn een slachtveld is geworden, gaan de twee met gevaar voor eigen leven op zoek naar Gabi…

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//