[REC] 4 Apocalypse teaser trailer

Komend jaar staat ons het vierde en laaste deel uit de [REC]-franchise te wachten. Apocalypse (of zals de Spanjaarden zeggen, Apocalipsis) gaat verder waar regisseurs Jaume Balaguero en Paco Plaza ons aan het eind van deel 2 achterlieten. Paco Plaza koos ervoor om in deel 3 het foundfootage concept los te laten en om het appartementencomplex uit 1 en 2 te verlaten voor een prachtige trouwlokatie waar het virus zich binnen een rap tempo verspreid. 

Jaume Balaguero zal dit vierde deel voor zijn rekening nemen en gaat verder met Angela Vidal, de jonge tv-reporter, die uit het appartementencomplex wordt gered en naar een oude olietanker op zee wordt gebracht om daar in Quarantaine te gaan. Niet wetende dat ze rechtstreeks geïnfecteerd is met het gevaarlijke virus.

[REC] 4 Apocalypse is begin dit jaar opgenomen en zal in 2013 uitkomen. Hopelijk kiest Balaguero ervoor om weer terug te keren naar de foundfootage manier van filmen, de impact van deel 1 en 2 was een stuk groter dan van het derde deel. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar het vierde deel, hoewel het tot nu toe elk deel wat minder goed werd. Jammer dat deze teaser niet meer is dan een paar beelden van deel één en twee.

Von Hackenstein
Von Hackenstein
10 jaren geleden

Hm, dit lijkt eerder de trailer van deel 1. Ben wel benieuwd naar de eerste echte beelden!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x