REC 3: Genesis teaser heeft huwelijkse voorwaarden

REC 3 GenesisHet derde deel in deze Spaanse horrorreeks infecteert de prille liefde en resulteert in een minder gelukkig huwelijk. [REC]3 Genesis volgt het virus uit de eerste twee ‘found footage’ films, toch zal dit derde deel een normale filmstijl hebben en zich gedeeltelijk in het daglicht afspelen.

Vlak na de uitbraak in het appartementencomplex vindt kilometers verderop een groots huwelijksfeest plaats, de vreugde is van korte duur als gasten zich plotseling honddol beginnen te gedragen. REC: Genesis zal de bevindingen uit REC 1 en 2 verder ontrafelen, maar voor de oplossing zullen we waarschijnlijk moeten wachten op REC 4: Apocalypse.

REC 3: Genesis wordt geregisseerd door Paco Plaza en komt 30 maart in Spanje uit, een jaar later zal het vierde en laatste deel uitkomen.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FymIOL9w1NQ?rel=0&w=620&h=345]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Martijn Knegt
12 jaren geleden

Heel erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken en of de keuze om verder te gaan als gewone film een goede is.

Martijn
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Ik ben juist bang dat het op deze manier een slap aftreksel wordt van de eerste twee. Je neemt wel het aspect weg waarom de eerste twee zich onderscheiden van heel veel films. Zelfs de titel het betrekking op het found footage idee.

Aan de andere kant worden we natuurlijk doodgegooid met found footage films op dit moment.

Ik hoop dat ze het doen om het verhaal beter te kunnen vertellen. We zullen zien.

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Volgens mij wordt dit niet meer dan een tussendoortje, een opwarmer naar deel 4, om toch eens een andere setting te hebben en te kijken hoe dit overkomt bij de fanbase.
Al durf ik toch gokken dat er van dat trouwfeest dan ook wel weer found footage zal opduiken, op elk feest loopt er wel eentje rond met een handcamera ; )

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Gave teaser 🙂 Het is natuurlijk afwachten of het wel of niet goed uitpakt, maar ik denk dat ze er goed aan doen om niet nog twee films (geheel) uit found foutage te laten bestaan. Ik ben erg benieuwd hoe deze film in verband staat met deel één en twee.

S.
S.
12 jaren geleden

Ik heb goede hoop.. de eerste twee zijn geweldig.. en wat ik verder van Paco Plaza heb gezien doet vermoeden dat de man t wel snapt 😉 Laat maar komen

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x