Get Out-regisseur Jordan Peele kondigt zijn nieuwe film ´Us´ aan

“Een nieuwe nachtmerrie uit de gedachtes van een Acadamy Award-winnaar.”

Jordan Peele heeft officieel zijn volgende film aangekondigd: Us. De regisseur van de Oscarwinnende horror-hit Get Out, maakte deze aankondiging op zijn social media pagina´s en plaatste met het nieuws een teaser poster. De poster is een zwart/witte rorschachtest, wat aangeeft dat Peele vermoedelijk nog een psychologische horror/thriller in gedachten heeft.
Us - Jordan Peele - poster

Peele werd in eerste instantie bekend als komiek, als onderdeel van het komische duo Key & Peele, maar brak vorig jaar als filmmaker door met de onverwacht enorm succesvolle horrorfilm Get Out, een allegorie op de ervaringen en angsten van zwarte mensen in Amerika. Peele gaat uiteraard de film zelf regisseren en het produceren via zijn productiemaatschappij Monkeypaw Productions samen met Sean McKittrick en Jason Blum.

Peele liet tegenover The Hollywood Reporter weten dit jaar te beginnen met de opnames. Black Panther-sterren Lupita Nyong’o en Winston Duke samen met Elisabeth Moss (Mad Men, The Handmaid’s Tale) worden gevraagd om deel uit te maken van de cast.
Naast het castingnieuws is er verder nog weinig bekend over de film. De Hollywood Reporter kan alleen vertellen dat de film over ’twee koppels, één zwart, één blank’, zal gaan. Universal laat weten dat de film vanaf 15 maart 2019 in de Amerikaans bioscopen te zien zal zijn, Us staat voor 28 maart 2019 op de Nederlandse kalender.

We moeten dus nog tot maart volgend jaar wachten, maar wie weet verschijnt er binnenkort een trailer van deze veelbelovende film.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie