Kijk de trailer van Get Out – nu op 1 in Amerika

De titel Get Out had ik al een paar keer voorbij zien komen, toch dacht het mij initieel denken aan een dramafilm. Maar dat is misschien slechts het eerste deel van de film, de trailer en omschrijving laten zien dat het verhaal al snel verandert in een psychologische thriller. En dat is misschien niet heel gek als de makers van The Visit, Insidious en The Gift betrokken zijn bij deze film van regisseur Jordan Peele.

Chris een Afro-Amerikaanse jongen, reist met zijn blanke vriendin Rose naar het zuidelijk gelegen landgoed van haar familie om kennis te maken met haar ouders Missy en Dean. Aanvankelijk denkt Chris dat het overdreven vriendelijke gedrag van de familie de manier is waarop zij omgaan met het feit dat hun dochter een donkere vriend heeft. Hij doet een serie vreemde ontdekkingen en komt er achter dat er een duistere reden is waarom hij uitgenodigd werd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Daniel Kaluuya (Black Mirror, The Fades). Allison Williams (Girls), Catherine Keener (Captain Phillips) en Bradley Whitford (The Cabin in the Woods).

Get Out (HD trailer NL)

Get Out draait vanaf 20 april in de Nederlandse bioscoop. In Amerika kwam de film afgelopen weekend om 1 in de box office binnen en bracht daar meer dan 30 miljoen dollar op.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie