‘Doctor Sleep’ regisseur Mike Flanagan van start met Nieuwe serie ‘Midnight Mass’

Regisseur en schrijver Mike Flanagan liet via twitter weten dat de eerste draaidag van zijn nieuwe Netflix-serie Midnight Mass officieel van start is gegaan. Veel woorden liet hij er niet over uit. Hij deelde een foto van het ‘clapperboard’ van de productie en schreef daarbij “Day 1… Here we go.” In de serie verschijnen onder andere Kate Siegel, Henry Thomas en Annabeth Gish. Alle drie namen waarmee Flanagan eerder samen heeft gewerkt, onder andere in het veel geprezen The Haunting of Hill House.

Het plot van Midnight Mass is nog maar weinig van bekend, echter het lijkt erop dat Flanagan nog vrolijk voortborduurt in de wereld van de schimmen en de geesten. Zo kwam vorig jaar Stephen King’s Doctor Sleep uit, waarvoor Flanagan de regie deed en het script schreef. Ook is hij bedenker van de eerder genoemde Netflix-serie The Haunting of Hill House en diens nog te verschijnen vervolg The Haunting of Bly Manor. Zelfs in zijn eerste onafhankelijk geproduceerde langspeelfilm Absentia uit 2011 stond het bovennatuurlijke al centraal. Flanagan dus lijkt prima te weten waar zijn krachten liggen. Daarmee lijkt het er op dat we nóg een zeer toffe serie hebben om naar uit te kijken.

Kijk hieronder de trailer van Flanagan’s Doctor Sleep

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “‘Doctor Sleep’ regisseur Mike Flanagan van start met Nieuwe serie ‘Midnight Mass’”

  1. An isolated island community experiences miraculous events – and frightening omens – after the arrival of a charismatic, mysterious young priest. Dat lees ik op imdb 🙂 Kan wel wat worden!

    Beantwoorden

Plaats een reactie