Hier is de trailer voor Resident Evil 3 remake!

Resident Evil 3 Announcement Trailer

In april 2020 komt Capcom met de derde Resident Evil remake en tevens afsluiter van de Raccoon City trilogie. Gisteren tijdens de Playstation State of Play werd de remake van deel 3 aangekondigd, op de verjaardag van het origineel. Na veler verzoek en het succes van de remakes van 1 en 2, komt nu dus ook Resident Evil 3: Nemesis.

In Resident Evil 3 schittert Jill Valentine – één van de meest iconische heldinnen uit de geschiedenis van de videogames – die moet ontsnappen uit een instortend Raccoon City terwijl ze wordt achtervolgd door het meedogenloze biowapen genaamd Nemesis. Er is een trailer vrijgegeven waarin je Jill ziet die achtervolgt wordt door de Nemesis. In het origineel riep de Nemesis de hele tijd ‘stars’  met een diepe stem. Ik hoop dat dit ook in de remake zit, dat was lekker creepy.

De actievolle campagne voor één speler wordt vergezeld door Resident Evil Resistance, waar ik al eerder een artikel over schreef. Dit is een asymmetrische 4-tegen-1 multiplayer-game, die tijdens de Tokyo Game Show eerder dit jaar onder zijn werktitel werd onthuld. Als Mastermind achter de schermen kunnen spelers de rol van belangrijke Resident Evil-personages zoals Annette Birkin op zich nemen voor een reeks dodelijke experimenten. Manipuleer de omgeving en gebruik een deck kaarten om kwaadaardige wezens, valstrikken en bewapende beveiligingscamera’s te plaatsen en survivors te elimineren. Voor het eerst in de serie krijgen Masterminds zelfs directe controle over top-biowapens als G-Birkin en Tyrant. Op hun beurt moeten de vier survivors effectief samenwerken en optimaal gebruik maken van diverse wapens en unieke speciale vaardigheden voor een kans om aan het experiment te ontsnappen.

Resident Evil 3 REMAKE: Biggest Changes + Graphics Comparison

Resident Evil 3 met de gratis 4 tegen 1 multiplayer wordt op 3 april 2020 verwacht op Playstation 4, Xbox One en PC.

https://www.instagram.com/p/B6JBkTfF8gp/

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Hier is de trailer voor Resident Evil 3 remake!”

Plaats een reactie