De trailer van Resident Evil 6: Final Chapter is nu te zien!

resident_evil_the_final_chapterZe lijken dood en toch komen ze elke keer weer komen ze op ons af! Zombies inderdaad, maar dat geldt ook zeker voor de Resident Evil-films. De zombie/monsterfilms van regisseur Paul W.S. Anderson blijken elke keer weer de liefhebbers van het horrorgenre tot het bot te verdelen. Je vindt ze heel leuk of je bent voor openbare verbrandingen van elke vhs, dvd of blu-ray.
Mila
Toch werd ons aan het slot van Resident Evil: Retribution uit 2012 ons duidelijk dat er nog minstens één film aan zat te komen. En nu is dan eindelijk ook de trailer van de aller, aller, allerlaatste Resident Evil-film te zien. Waarom wij weten dat het de laatste Resident Evil film gaat zijn? Lijkt nogal logisch met zo’n titel Resident Evil: The Final Chapter. Al weten we dat Hollywood ons nog wel eens voorliegt…
Resident Evil 6: The Final Chapter
De trailer ziet er erg gaaf uit maar het geeft ook wel een beetje het gevoel dat het een kleinere film is qua opzet. Milla Jovovich is natuurlijk weer van de partij and she kicks ass in deze trailer!

Resident Evil 6: Final Chapter zal 26 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen verschijnen.
Resident-Evil-6-Poster

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “De trailer van Resident Evil 6: Final Chapter is nu te zien!”

 1. Milla Jovovich als Alice is gewoon cool (en ook leuk om naar te kijken), maar behalve de eerste film vind ik deze reeks niet veel soeps. Resident Evil: Extinction ging nog wel; de rest scoort in mijn optiek een onvoldoende. Ik heb dus ook lage verwachtingen voor het laatste deel, maar ik ga ‘m zeker wel een keer kijken. Toch weer benieuwd of ze nog met een goed deel op de proppen weten te komen. Gezien de trailer verwacht ik van niet 😛

  Beantwoorden
 2. Ik hoor dus bij de eerste groep. Ik ben fan. En dat terwijl ik helemaal niets met het spel heb.
  En ook op deze kan ik haast niet wachten. De belangrijkste reden om deze films te kijken? Milla Jovovich natuurlijk! 🙂
  Deze films kijk ik nooit voor het goede verhaal. Maar de actie en Milla maken de afwezigheid hiervan eigenlijk altijd goed.
  Laat maar komen!

  Beantwoorden

Plaats een reactie