Resident Evil 7 en 8 komen naar Google Stadia

Resident Evil bestaat 25 jaar en dat vieren ze groots! Niet alleen komt Resident Evil 8 Village naar Google Stadia, maar ook Resident Evil 7. Die laatste is vanaf april een maand lang gratis te claimen bij een Stadia Pro abonnement. Resident Evil 8 is nu te pre-orderen en vanaf 7 mei te spelen op Googles cloud dienst. Bij de pre-order krijg je nu helemaal voor niets een Premiere Edition, dat wil zeggen een Stadia controller én een Chromecast Ultra.

Resident Evil 8 speelt zich een paar jaar na deel 7 af. Ethan Winters is afgereisd naar een verlaten, met sneeuw bedekt dorpje. Hier komt hij in aanraking met een andere Resident Evil-oudgediende Chris Redfield. Hij jaagt hem na het dorpje in, onwetend over de gevaren die hen te wachten staan daar.

Details hoe je de controller kan bestellen kan je vinden op de site van Google. Als je nu de pre-order plaatst, krijg je een reservering en er wordt pas daadwerkelijk geld afgeschreven op het moment van verschijnen. Naast de Stadia editie zijn pre-orders voor Resident Evil Village ook beschikbaar voor PS5, PS4, Xbox one, Xbox Series X|S en PC.

De digitale Standard- en Deluxe Edition-opties zijn beschikbaar voor alle platformen, daarnaast zijn voor console-spelers de fysieke Standard en Collector’s Edition beschikbaar. De digitale Deluxe Edition bevat naast de basisgame een digitaal “Trauma Pack” met aanvullende in-game-content, inclusief een Samurai Edge-wapen, een door Resident Evil 7 geïnspireerd ‘found footage’-schermfilter, een tape-recorder-savepunt-optie, directe toegang tot een bijzonder hoog moeilijkheidsniveau en meer.

De fysieke Collector’s Edition bevat alle content van de Deluxe Edition plus een beeldje van franchise-veteraan Chris Redfield, een SteelBook-hoes, een artboek, een stoffen plattegrond van het dorp en een A4-print van key-art. Resident Evil Village kan vanaf de PlayStation 4-versie geüpgraded worden naar de PlayStation 5-versie en ondersteunt Smart Delivery voor Xbox Series X|S en Xbox One-consoles.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie