Nieuwe Resident Evil voor 3DS en upgrade voor PS3 Move

Er zijn twee nieuwe Resident Evils op komst, beiden met vernieuwende features, de Nintendo 3DS versie is 3D en de Sony PS3 versie bestuur je met de Move.

Resident Evil: Revelations voor Nintendo 3DS

Nintendo 3DS: Resident Evil Revelations
Nintendo heeft de nieuwe handheld spelcomputer de 3DS aangekondingd, de opvolger van de DS heeft een touchscreen én een 3D-screen. En bij 3D denken we natuurlijk aan een brilletje, maar Nintendo zet in op ‘3D zonder bril en zonder dure TV’. Ook krijgt de Nintendo 3DS een 3D camera.

In 2006 verscheen Resident Evil: Deadly Silence voor de Nintendo DS, dit was een port van het originele spel. Nu komt er een Resident Evil speciaal gemaakt voor de nieuwe 3DS handheld: Resident Evil: Revelations. Behalve de screenshots is er nog weinig over het spel bekend, maar zombies afslachten in 3d zegt natuurlijk al genoeg.

Resident Evil 5 upgrade voor Playstation 3 Move

playstation moveResident Evil 5 is geen nieuwe game, maar krijgt een upgrade voor de Playstation 3 Move. Met de PlayStation Move wordt motion-controlled gaming mogelijk, het is te vergelijken met de bekende Wii-controller en ook de Xbox Kinect past in hetzelfde straatje, door de samenwerking van bluetooth en de EyeToy-camera is de controller zeer precies.

De upgrade voor Resident Evil 5 zodat je met de Move zombies kunt gaan slachten zal in september gratis beschikbaar komen op het Playstation Network.

Frank Mulder
Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders is daarnaast op freelance basis beschikbaar voor advies, strategie en projectwerk voor online concepten.

Plaats een reactie