Rise of the Zombies (in Bollywood)

rise-of-the-zombiesBollywood staat bekend om zijn kleurige muzikale films. Maar de jongeren blijken toch een ietwat modernere smaak en willen bloed zien. En hoewel er stiekem wel wat horrorfilms uit India kwamen, moeten een drietal zombiefilms de jongere kijkers overtuigen van Bollywoods kwaliteiten.

Zo ging dit weekend de film Rise of the Zombies in premiere in India, een soort van mockumantary waarin een fotograaf te grazen wordt genomen door een zombie en er langzaam zelf in verandert. Een strategie om de Indiërs het fenomeen van de zombies uit te leggen.

The Official Trailer for The Rise of the Zombie

Deze zomer volgt de zombedy Go Goa gone:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

De derde zombiefilm Rock the Shaadi komt later dit jaar uit en wordt zelfs bijgestaan door een gelijknamige comic.

Of Bollywood hiermee de jongeren terughalen die tegenwoordig meer kijken naar Hollywood-producties is de vraag, maar het zal er zeker voor zorgen dat dit voor een aantal Nederlanders de eerste Bollywood-film is die ze zullen kijken.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Rise of the Zombie lijkt me niet zo boeiend, maar Go Goa Gone is misschien nog wel wat (ik heb natuurlijk geen reet verstaan van wat ze zeggen). Misschien wat voor Night of Terror volgend jaar? 😛

netzotov
netzotov
10 jaren geleden

hahaha, die go goa gone is inderdaad erg leuk. Je moet niet vergeten dat het Bollywood films zijn he, ik denk dat voor hun standaard die RotZ behoorlijk duister is 😉

Don Julio
10 jaren geleden

Shaun in Bollywood! Go Goa Gone ga ik zeker kijken. Zal mijn eerste Bollywood film worden, na een aantal fragmenten tijdens de Nacht(en) van de Wansmaak :-).

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x