Trailer: Nieuwe Rocky Horror op tv tijdens Halloween

Rocky Horror Picture Show Remake
Al eerder dit jaar schreven we over een remake die Fox voor tv zou gaan maken van The Rocky Horror Picture Show. Inmiddels is de eerste trailer verschenen waarin te zien is dat Tim Curry ook een rolletje heeft weten te bemachtigen als criminoloog. Curry speelde in het origineel uit 1975 Dr. FRANK-N-FURTER. Een rol die in de tv-show wordt uitgevoerd door Laverne Cox (Orange is the new Black).

Andere rollen zijn weggelegd voor Ryan McCartan (Brad), Victoria Justice (Janet), Christina Milian (Magenta), Adam Lambert (Eddie) en Staz Nair als Rocky Horror himself (Staz ken je misschien wel uit Game of Thrones).

Tijdens de San Diego Comic Con heeft FOX de eerste trailer vrijgegeven. Deze en de manier van filmen doen een beetje denken aan Glee/ High School Musical. Wat niet heel vreemd is aangezien de nieuwe Rocky Horror Show Kenny Ortega als regisseur heeft (High School Muscial, Hocus Pocus) . Het verhaal is hetzelfde gebleven maar de uitwerking heeft een modern sausje gekregen. Of Laverne de geniale vertolking van Tim Curry kan evenaren is natuurlijk de vraag.
https://youtube.com/watch?v=K3TDwa2cDOc
In Amerika kunnen ze met Halloween, op 20 oktober,  genieten van de 2 uur durende tv-special. Of The Rocky Horror Picture Show: let’s do the time warp again ook per die datum in Nederland op Fox wordt uitgezonden is nog niet bekend. Tot dan kun je in ieder geval alvast genieten van de bovenstaande trailer.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie