Rosemary’s Baby cast de mannelijke hoofdrollen

Rosemary's Baby Adams IsaacsEerder raakte al bekend dat Star Trek-actrice Zoe Saldana de vrouwelijke hoofdrol zou vertolken in de 4-delige TV-bewerking van Rosemary’s Baby voor de Amerikaanse netwerkzender NBC. Nu raakte ook bekend dat Suits-acteur Patrick J. Adams en Brotherhood-acteur Jason Isaacs de mannelijke hoofdrollen zullen vertolken in de nieuwe bewerking.

Rosemary’s Baby vertelt het verhaal van een jonge, naïeve vrouw, Rosemary Woodhouse, die samen met haar man verhuist naar een appartement in Parijs. Daar maken ze kennis met hun vreemde onderburen en de vrouw begint rare dromen te krijgen. Ze wordt ze in één haar van dromen verkracht door een demon. Enkele weken later blijkt de vrouw zwanger te zijn. Wanneer ze ontdekt dat de onderburen deel uitmaken van een satanische sekte, nemen haar twijfels rond de zwangerschap toe.

Patrick J. Adams vertolkt de rol van Guy, de man van Rosemary Woodhouse. Jason Isaacs speelt dan weer Roman Castevet, de leider van de satanische sekte. In de filmbewerking door Roman Polanski werden de rollen vertolkt door respectievelijk Sidney Blackmer en John Cassavetes. Mia Farrow speelde in de film de vrouwelijke hoofdrol.

De bewerking van het beroemde boek van Ira Levin ligt in handen van Scott Abbott en American Horror Story-scenarist James Wong. Treme-regisseuse Agnieszka Holland neemt de regie van de miniserie voor haar rekening. De productie zou binnenkort in Parijs van start gaan en het resultaat zal waarschijnlijk ergens in de loop van het TV-seizoen 2014-2015 te zien zijn in Amerika.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Rosemary’s Baby cast de mannelijke hoofdrollen”

  1. Hm, je hebt klassiekers en je hebt Klassiekers. Nou zijn er momenteel tv-series van fenomenale kwaliteit, dus ik ga het begin van deze mini serie zeker kijken. Maar of het echt gaat tippen aan het origineel, of (alweer…) een poging is om makkelijk te cashen met een bekende titel….?

    Beantwoorden

Plaats een reactie