Sam Raimi producent remake Poltergeist

In 1981 maakte Sam Raimi de cultklassieker Evil Dead. Een paar maanden later, in 1982, kwam bracht regisseur Tobe Hooper de Poltergeist in de bioscopen. Afgelopen jaar werd bekend dat The Evil Dead een remake krijgt en nu, een paar maanden later, wordt duidelijk dat de Poltergeist ook wordt geremaked met Sam Raimi als producent.

Volgens de Hollywood Reporter zullen naast Sam Raimi ook de andere producent van The Evil Dead-remake – Nathan Kahane, Roy Lee, en Robert Tapert – meewerken aan de Poltergeist-remake. Het script van de Poltergeist werd in 1982 geschreven door Steven Spielberg en zal nu bewerkt worden door David Lindsay-Abaire. Het project heeft nog geen regisseur.

MGM, de filmstudio achter de remake van Poltergeist, werkt op dit moment ook aan de remake van Carrie en heeft plannen voor een remake van Robocop.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
11 jaren geleden

Say what? : /

Lester Cornfield
Lester Cornfield
11 jaren geleden

Ik ben ondertussen wel een beetje remake moe aan het worden. Ik begrijp best dat klassiekers uit de oude doos een nieuw jasje krijgen, maar ondertussen worden klassiekers die niet eens zo oud zijn (lees: niet ouder dan 30 jaar) opnieuw verfilmd. Vooral horrorfilms lijken hier last van te hebben. Ik vind het een verarming in het genre. Steek de energie en het geld liever in nieuwe filmconcepten, hoe moeilijk dat ook is in het overvolle horrorgenre.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x