Sam Raimi werkt aan horrorfilm over Bermuda-driehoek

De Bermuda-driehoek dankt haar beruchte karakter aan meerdere mysterieuze verdwijningen van vaar- en vliegtuigen. Sommigen schrijven deze verdwijningen zelfs toe aan paranormale verschijnselen. Een prima decor voor een horrorfilm, zo lijkt.

Dit idee is ook Sam Raimi niet ontgaan. Raimi, die een aanzienlijk oeuvre kent met o.a. Evil DeadThe GrudgeDarkman en (alhoewel geen horror) Spiderman. Anderhalf jaar geleden circuleerden er al berichten over een potentiële mystery-thriller over de Bermuda-driehoek, die geproduceerd zou worden door Skydance Productions. Uit berichtgeving van de Hashtag Show blijkt echter dat Raimi´s Bermuda Triangle naar alle waarschijnlijkheid nog dit jaar in productie gaat.

En dat is niet het enige grote nieuws. Niemand minder dan Ryan Renolds (Deadpool himself) zal de hoofdrol gaan spelen. Hij zal de rol van ´Dr. Fisk´ vertolken. De film draait om een onderzeeër met nucleaire inhoud, die vermist raakt in de Bermuda-driehoek. Commandant Vogel schakelt de hulp in van Dr. Fisk, een theoretisch natuurkundige. Die opent, door middel van zijn grootvader´s onderzoek, een wormhole naar een mysterieus eiland dat bewoon wordt door alles wat ooit in de Bermuda-driehoek is verdwenen: haaien, Vikingen, en – jawel – zelfs Nazi´s.

Terwijl de rol voor Dr. Fisk dus al vervuld lijkt te zijn, wordt er nog gezocht naar een actrice voor de rol van Commandant Vogel. Zij zal de bedenkelijke titel dragen van ´eerste vrouwelijke commandant van een nucleaire onderzeeër.´ Over de productie van de film kan al wel meer verteld worden: de producers zijn Don Granger, David Ellison en Dan Goldberg. Het initiële script is geschreven door Damian Shannon en Mark Swift.

Voor zover de feiten er nu voor staan, krijgen we dus een film waarin Ryan Renolds het opneemt tegen haaien, Vikingen en Nazi´s op een transcendent eiland in het meest mysterieuze gebied op aarde. Nu nog maar hopen dat dit idee niet verdwijnt, net zoals zoveel zaken in de Bermuda-driehoek.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
4 jaren geleden

Dit klinkt erg goed. Ik hoop inderdaad dat deze door gaat. Ik ga in elk geval kijken als hij in de bios komt!

Sjors
Sjors
4 jaren geleden

Klinkt interessant!

Willem
Willem
4 jaren geleden

Klinkt veelbelovend! Wordt ook wel weer eens tijd voor een horror van Sam Raimi, laatste horror is alweer uit 2009! (Drag Me To Hell)

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x