Scare Me 6.0 van start op 16 maart

Afgelopen september deden we verslag van Scare Me 5.0 in Almere-Haven. Tijdens dit horrorevenement kun je 4 spookhuizen met elk een eigen thema ervaren. Het leuke is dat Scare Me met enige regelmaat terugkeert, je hoeft dus niet te wachten tot Halloween! Op 16 maart is het zover, dan opent Scare Me 6.0 de deuren. Op elke vrijdag- en zaterdagavond kun je lekker griezelen, weer eens wat anders dan een horrorfilm! Scare Me 6.0 is geopend tot en met 7 april (toch wel jammer dat Scare Me 6.0 vrijdag de 13e april weer gesloten is…). Dit zijn de spookhuizen die je kunt bezoeken:

The Pirates Adventure is een oogstrelend mooie adventure room in piratenthema. Uniek aan deze ‘escape’ room is dat je niet alleen te maken krijgt met brein brekende puzzels, maar ook piraten en ander gespuis die je mee- of tegenwerken. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de kapitein van het schip niet tegenkomt, want dan word je gekielhaald!

In Asylum neemt jouw eigen fantasie de loop met je. Je mag op bezoek komen bij Professor Bernhard, een man met aanzien maar hij is soms ook wat heftig in zijn methodes…

Vanaf 16 maart lekker griezelen bij Scare Me 6.0
Vanaf 16 maart lekker griezelen bij Scare Me 6.0

Liefhebbers van zombies mogen de Zombie Terror niet missen! Gewapend met een lichtpistool ga jij in een team het geïnfecteerde gebied binnen, op zoek naar diamanten. Weet jij de diamanten allemaal te vinden voor de zombies jullie te pakken krijgen? Kun jij kalm blijven tijdens de zoektocht, te midden van de horde zombies?

The Mansion is het finalestuk van Scare Me! Het spookt behoorlijk in dit huis en de huidige bewoners vragen om je hulp. Durf jij je een weg te banen door dit huis? Dit bezoekje zal je niet in de koude kleren gaan zitten…

Kaartjes zijn beschikbaar aan de kassa of via de website van Scare Me.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie