Schattige Resident Evil 4 animatie neemt het internet over

De Resident Evil 4 Remake komt er aanstaande vrijdag aan. Het is dus de hoogste tijd voor Capcom om de marketing op volle toeren te laten draaien. Allemaal leuk en aardig, maar lang niet zo leuk en aardig als deze -niet zo- schattige anime van Nippon Animation: ‘Leon and the Mysterious Village’.

vlnr: iedereen die Leon een kopje kleiner wil maken

Heb je even een minuutje van je tijd? De anime ‘Resident Evil 4 Anime PV Resident Evil Masterpiece Theater – Leon and the Mysterious Village EP1 -Looking for Ashley’ verdient geen schoonheidsprijs met de naam. Gelukkig maken ze meer dan dat goed met de inhoud. In een kleine 56 seconden (dat is inclusief intro) krijg je een geweldige nieuwe kijk op de overbekende intro. Leon komt aan in het door ons zo bekende dorpje waar de tijd stilstaat en iedereen naar elkaar omkijkt. Behalve als je een buitenstaander bent. Arme Leon.

Nippon Animation staat bekend om hun ‘Masterpiece Theater’-series, waarin er op wekelijkse basis korte anime-filmpjes van bestaand werk wordt getoond. En aangezien de titel ‘Leon and the Mysterious Village EP1‘ is, kunnen we er van uitgaan dat er nog meer van dit moois aan zit te komen. Al vraag ik mij na dit einde af hoe ze hier een draai aan gaan geven.

Leon and the Mysterious Village EP1

Resident Evil 4 Remake komt vrijdag 24 maart uit op PC, PS4 en 5 en Xbox Series X|S. Je kunt op dit moment al een demo spelen zonder tijdsrestrictie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie