Capcom Spotlight: Resident Evil 4 demo en Resident Evil Death Island

Gisteravond was de uitzending van Capcom Spotlight. Hierin kwam het laatste nieuws omtrent Resident Evil 4 Remake aan bod én zagen we een nieuwe trailer van hun aankomende animatiefilm Resident Evil Death Island. Naast het geweld uit de Chainsaw-demo was het goed om een bekend gezicht terug te zien. De serie leeft!

Resident Evil 4 Remake Chainsaw-demo in Capcom Spotlight
Resident Evil 4 Remake Chainsaw-demo

Resident Evil Death Island speelt zich af tussen de delen 6 en 7 van de games. Oudgedienden Leon Kennedy en Chris Redfield maken hun opwachting, maar gisteravond leerde ik dat er nóg een meedoet: Jill Valentine. Zo uit de Resident Evil 3 Remake gestapt, doet zij dus ook lekker mee met het verhaal, tof!

RESIDENT EVIL: DEATH ISLAND - Official Teaser Trailer (HD) | Coming Summer 2023

De animatiefilm heeft twee verhaallijnen; Een gaat over Leon die een ontvoerde dokter moet redden en de ander vertelt het verhaal van Chris, die door een zombie-uitbraak in Californië helemaal verzeilt raakt in de problemen op het eiland Alcatraz in de baai van San Francisco. De trailer laat ons flink wat zombies en monsters zien en de reden waarom er tegenwoordig zoveel Biowapens in zee zwemmen.

Resident Evil Death Island in Capcom Spotlight
Resident Evil Death Island

Resident Evil 4 Remake demo

Vervolgens doet Capcom er nog een schepje bovenop door de demo van Resident Evil 4 Remake aan te kondigen. Deze is niet alleen vanaf vandaag beschikbaar, ook heeft het geen tijdslot zoals vorige demo’s. In de trailer zien we Leon in het overbekende dorpje, waar hij golven van vijanden neerschiet. De demo speelt zich af in het begin van het spel, dus nieuwe spelers zullen geen probleem hebben het verhaal te kunnen volgen.

Resident Evil 4 Remake: Chainsaw Demo Trailer | March Capcom Spotlight
Trailer RE4 Remake demo

Je kunt de Resident Evil Chainsaw-demo nu downloaden op PC, PS4 en 5 en Xbox Series X|S. Het volledige spel staat later deze maand gepland op 24 maart. De Capcom Spotlight-uitzending van drie kwartier is hier helemaal terug te kijken. De animatiefilm RE Death Island staat op de planning voor deze zomer, meer informatie is er op dit moment niet.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie