Scream-o-ween 2016 in Gilze gaat verder

Vorig jaar vond in Gilze voor het eerst het avondvullende Halloween-programma Scream-O-Ween plaats en dit jaar keert het terug.
Met Scream-O-Ween beleef je gedurende 3 uur een ijzingwekkend verhaal, gespeeld door meer dan 100 Scare Actors met onder andere Buffet, 4 Scare zones en 4 Haunted mazes.
Vanaf 22:00 is er elke avond een spectaculaire afterparty met een magische show!
Het verhaal van Scream-o-ween borduurt voort op vorig jaar:
halloween-groep
We spreken over het jaar 2015…
Het jaar waar alles zou gaan veranderen voor partycentrum The Lodge.
Met de huur van het “Brasovski Cirkusz” zou The Lodge een geweldige tijd gaan beleven
Maar niets was minder waar…. Door één muggetje werd het leven van talloze onschuldige burgers op hun kop gezet.
Deze mug heeft namelijk het zenuwstelsel van deze burgers aangetast.
Nu, na lang overleg tussen ‘The Lodge’ en het ‘Brasovski Cirkusz’, zijn zij het volgende overeengekomen;
‘Gezien het feit dat het Brasovski Cirkusz vorig jaar grote problemen heeft veroorzaakt wilden zij The Lodge dit jaar tegemoet komen en nogmaals belangeloos het circus aanbieden.
Het management van de Lodge heeft lang geaarzeld. Toch hebben zij besloten om het Brasovski Cirkusz toch nog een kans te geven.

flyer-halloween-2016Het is inmiddels 2016.
Om er zeker van te zijn dat niemand meer geïnfecteerd is, en op aandringen van het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu, diende iedere medewerker van het Brasovski Cirkusz zich te laten onderzoeken.
Dit onderzoek heeft plaatsgevonden bij de bedrijfsarts in het veldhospitaal. Alle medewerkers werden gecontroleerd, op één tenger meisje na genaamd Santira.
Haar zenuwstelsel was nog steeds aangetast en zij was bevangen door het puurste kwaad.
Santira is de dochter van de directeur.SAM_2470BC (Small)

Met toestemming van de veiligheidsdienst mocht het circus weer rondreizen in Europa.
Echter, Santira was bezeten van gruwelijke donkere krachten.
Het afgelopen jaar gebeurde er onverklaarbare dodelijke ongelukken in het Brasovski Cirkusz.
Niemand wist hoe dat deze rampen zich voltrokken.

Revange of The Black Faith ( de Oase)

Tijdens de opbouw van het circus bij The Lodge ging Santira op verkenning. In de oase ontmoette zij de door en door slechte Kassandra, de laatste uit een geslacht van de machtige oosterse geheime verbond van magiërs. Santira kreeg Kassandra bijna volledig onder bedwang. Bijna… want voor Kassandra op de vlucht sloeg vermoordde ze Santira’s enige steun en toeverlaat, haar broertje Bjorn, ‘ Ze zei: ‘Hij die deze oase betreed zal dood en verdoeming ten deel vallen’. Maar de geest van Bjorn dwaalt daar nog rond en tracht iedere bezoeker in veilheid te leiden, tegengewerkt door de vele spreuken en bezweringen.

Secret hospital (de Jungle)
Sinds het Brasovski Cirkusz is neergestreken op de landerijen achter The Lodge, gebeuren er op onverklaarbare wijze weer rare dingen. Medewerkers beginnen zich vreemd te gedragen The Lodge besluit om het Rijksinstituut Volksgezondheid en Milieu opnieuw in te schakelen en heeft een arts ingeschakeld welke opnieuw onderzoeken zal gaan uitvoeren. Bezoekers en medewerkers worden in quarantaine gehouden. Let op voor de patiënten.

Wild, wild… Dead! (Westernstad )
Waan jij je in het wilde westen of ben je er echt? Waren de cowboys in vroegere tijden al schietgraag; nu zijn het bloeddorstige monsters geworden die argeloze bezoekers lastig vallen. Kijk goed over je schouder als je door het westerndorp komt, en blijf vooral niet te lang ronddwalen!

The maze of Brasovski Cirkusz ( Het cirkus)
De artiesten van het Brasovski Cirkusz doet er alles aan om je met acts te verleiden en je dieper en dieper het gangenstelsel in te lokken.J e voelt je hart tekeer gaan in je keel; overkomt je dit werkelijk? Angst en doodskreten hoor je om je heen; je bent in hun val gelopen maar hoe nu verder…..?

Hunter Slaughter ( BBQ terrein)
De catering van het Brasovski Cirkusz. Aan het einde van dit doolhof staat onze overheerlijke BBQ en jij gaat ons helpen deze te voorzien van vers vlees.

The Lodge infected ( Feestzaal)
In de Canadese jachthut krijg je , onder het genot van een drankje de gelegenheid om op adem te komen.

Tickets zijn vanaf € 19,50 te koop via de website.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie