SDCC Trailer ‘Truth Seekers’ met Simon Pegg & Nick Frost

Simon Pegg en Nick Frost gaan op zoek naar de waarheid in Truth Seekers, een nieuwe serie voor Amazon Prime Video. Tijdens de San Diego Comic-Con zijn de eerste foto’s en teaser trailer van de serie vrijgegeven.

Deze serie werd een jaar geleden aangekondigd, inmiddels is er meer duidelijk. Truth Seekers zal bestaan uit 8 afleveringen en vertelt over een groep paranormale onderzoekers die kerken, ondergrondse bunkers, verlaten ziekenhuizen binnenstebuiten keren op zoek naar spoken. Hun gereedschap bestaat uit een heel arsenaal aan zelfgemaakte apparatuur en videocamera’s, want alles wordt gedeeld op hun videokanaal. Het hobbyproject krijg plots een serieuze wending als blijkt dat ze iets op het spoor zijn dat het menselijk ras kan bedeigen.

Naast Nick Frost (als Gus) en Simon Pegg (Dave) bestaat de cast uit Samson Kayo (Elton), Malcolm McDowell (Richard), Emma D’Arcy (Astrid) en Susan Wokoma (Helen). De serie is geregisseerd door Jim Field Smith, geschreven door Frost, Pegg, Nat Saunders en James Serafinowicz.

De San Diego Comic-con vindt dit weekend plaats, niet fysiek maar online. Zo is er nu het panel voor Truth Seekers (prerecorded) en deze begint met de teaser trailer:

Amazon Prime Video: Truth Seekers | Comic-Con@Home 2020

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “SDCC Trailer ‘Truth Seekers’ met Simon Pegg & Nick Frost”

Plaats een reactie