Laatste seizoen Haven 14 oktober op Syfy

haven-castSyfy zendt vanaf 14 oktober de laatste afleveringen van de succesvolle tv-serie Haven uit. Om 21:00 uur gaat seizoen 5B in première op de zender.

Haven is gebaseerd op Stephen King’s ‘The Colorado Kid’. In het gelijknamige dorpje Haven leven vervloekte mensen in ballingschap die proberen een normaal leven te leiden, ondanks hun paranormale omstandigheden. FBI-agente Audrey Parker (Emily Rose) komt bij toeval in Haven en ontdekt dat het vol geheimen zit.
haven-syfy-5
Het finaleseizoen begint met Dwight die moeite heeft om de orde te bewaren als de Trouble van Duke een ravage aanricht in de stad. Ondertussen moeten Audrey en Charlotte vechten tegen een nevel die iedereen tegenhoudt die Haven wil verlaten. Maar er zit nog veel meer spannends in het vat, nu deze serie zijn ontknoping nadert.

Kijkers kunnen zich met name verheugen op één van de grootste cultsterren van allemaal: William Shatner (Star Trek) is te zien in een rol die het lot van de stad voorgoed kan veranderen. Gezien de moeite die onze helden de laatste tijd hebben gehad om te voorkomen dat de buitenwereld de Troubles kent, is het gissen hoe die verandering zal uitpakken!

SyFy NL - Pre-Season 5B Haven Refresh

Haven seizoen 5b is vanaf 14 oktober iedere woensdagavond om 21:00 uur te zien op Syfy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie