De serie Interview with the Vampire komt er aan! Hier is de eerste trailer:

poster Interview with a Vampire tv-serie

Tijdens de San Diego Comic-Con is de eerste trailer van de serie Interview with the Vampire de wereld in geslingerd. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat het eerste van 13 boeken uit The Vampire Chronicles-reeks van Anne Rice is.

Interview with the Vampire (1994) en Queen of the Damned (2002) zijn twee eerdere iconische verfilmingen van het werk van de schrijfster. Op december 2021 overleed Anne Rice, maar de werelden die ze heeft geschapen leven door en dat is volledig haar eigen wens. Al meerdere keren hoopte ze dat haar werk een serie zou worden en in 2020 sloot ze samen met haar zoon Christopher Rice een deal met AMC Studios.

Afgelopen twee jaar is er hard gewerkt aan het uitwerken van de serie en het eerste seizoen is nu klaar om getoond te worden. Interview with the Vampire gaat over Louis de Pointe du Lac die over zijn leven vertelt, hoe hij vampier is geworden en hoe in zijn nieuwe gedaante werd begeleid door zijn mentor Lestat de Lioncourt.

Fans van Tom Cruise en Brad Pitt moeten we teleurstellen, de twee acteurs uit de eerdere verfilming keren niet terug. Acteur Sam Reid neemt de rol van Lestat de Lioncourt op zich, Jacob Anderson speelt Louis de Pointe du Lac. Verder zijn er rollen voor Bailey Bass als Claudia, Eric Bogosian als Daniel Molloy en Kalyne Coleman als Grace De Pointe du Lac.

Interview With the Vampire Season 1 Comic-Con Trailer

Het eerste seizoen van Interview with the Vampire zal bestaan uit 7 afleveringen en wordt begin oktober uitgezonden in de VS. Als de serie een succes wordt is de kans groot de het verhaal uit de andere boeken van The Vampire Chronicles wordt vervolgt. Ook zal er sowieso dit najaar een seizoen uitgezonden worden van The Lives of the Mayfair Witches. Wie de serie in Nederland gaat uitzenden is helaas nog niet bekend.

Wat vind jij van deze eerste beelden?

Interessant artikel?

Plaats een reactie