Wie speelt wie in de tv-serie The Walking Dead?

De opnames voor Frank Darabonts zesdelige tv-serie The Walking Dead zijn in volle gang. De serie die in oktober wordt uitgezonden op de Amerikaanse AMC, is gebaseerd op de populaire zombie comic The Walking Dead van Robert Kirkman. Deze zombies hebben de potentie om in het rijtje van succesvolle horrorseries als Dexter en True Blood te komen staan.

De Amerikaanse MTV bracht een bezoek aan de set van The Walking Dead en sprak met de zeer enthousiaste Robert Kirkman, Frank Darabont, Jon Bernthal (speelt Officer Shane) en de special make-up artist die eerder samenwerkte met Wes Craven, Sam Raimi and George Romero: Greg Nicotero. Opvallend is dat er wordt gesproken over de lijn die het verhaal volgt, in eerste instantie werd aangenomen dat de serie zich wel in de wereld van Robert Kirkman afspeelt, maar niet het verhaal van de comics volgt. Nu blijkt dat de hoofdlijnen van het verhaal wel overeen komen, maar dat Frank Darabont af en toe een zijweg neemt.

The Walking Dead cast
De cast van The Walking Dead bestaat zoals we op deze groepsfoto kunnen zien bestaat de familie Grimes uit Andrew Lincoln als Rick Grimes, Chandler Riggs als Carl Grimes, Sarah Wayne Callies als Lori Grimes. Verder zien we Steven Yuen als Glenn, Jefferey DeMunn als Dale, Jon Bernthal als Shane, Emma Bell als Amy, and Laurie Holden als Andrea. En natuurlijk een hele hoop zombies.


Tot slot nog een paar setfoto’s om van te smullen en nu maar hopen dat de serie ook door een Nederlandse zender wordt aangekocht… Of natuurlijk de comics van The Walking Dead gaan lezen, nummer 75 (sneak preview) komt namelijk deze maand uit.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie