Sharknado 2: The Second One beleeft wereldwijde tv-premiere op 31 juli

SHARKNADO 2De angstaanjagende haaien zijn terug en ze veroveren de wereld! Alle Syfy kanalen over de hele wereld zullen Sharknado 2: The Second One op dezelfde dag uitzenden, een paar minuten na de Amerikaanse première. In Nederland wordt Sharknado 2: The Second One uitgezonden op 31 juli ’s nachts om 3:10 uur en ’s avonds om 21:00 uur.

In Sharknado 2: The Second One richt een dodelijk weertype zijn woede op New York City en haar inwoners. Een ongekend verwoestende Sharknado wordt ontketend die het mooie plaatje van New York dreigt te verwoesten. Alleen Fin en April kunnen de Big Apple nu nog redden…

Ian Ziering (Beverly Hills 90210) en Tara Reid (American Pie) keren terug in hun rollen als Fin en April. Nieuwe castleden die hun opwachting maken, zijn Judah Friedlander (30 Rock), Mark McGrath (Sugar Ray lead singer), Kari Wuhrer (Sliders) en Vivica A. Fox (Kill Bill, Independence Day). Ook zijn er cameo’s van Kelly Osbourne (Fashion Police), Judd Hirsch (Numb3rs) en Andy Dick (NewsRadio). Anthony C. Ferrante regisseert ook de sequel naar het scenario van Thunder Levin, die eveneens het oorspronkelijke script schreef voor de film die in juli 2013 via social media uit zijn voegen barstte.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie