Sharknado maakt voor de derde keer Syfy onveilig

Sharknado 3 “OH HELL NO!” zal een massavernietiging in Washington D.C. veroorzaken, voordat hij verder schade zal aanrichten langs de oostkust en Florida. Ian Ziering schittert wederom in de rol van Fin samen met Tara Reid in de rol van April en Cassie Scerbo als Nova. David Hasselhoff vergezelt de cast als Fin’s vader, Gil en Bo Derek speelt de rol van April’s moeder, May. Ryan Newman speelt de rol van April en Fin’s dochter, Claudia Shepard en Jack Griffo neemt de rol van Claudia’s vriend, Billy, op zich.

Sharknado 3
Gastrollen zijn er onder andere voor Mark Cuban als de President van de Verenigde Staten en Ann Coulter in de rol van Vicepresident. Michele Bachmann speelt zichzelf in Sharknado 3 en Jerry Springer vervult de rol van Mr White, een manische toerist. *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick speelt de rol van badmeester en Chris Jericho speelt tot slot de rol van Bruce, de achtbaanmedewerker.

De film gaat in 86 landen in première binnen 24 uur na de Amerikaanse première. Sharknado 3 “OH HELL NO!” zal in Nederland op 23 juli om 21:00 uur te zien zijn op tv-zender Syfy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie