Korte zombie-animatiefilm: Year Zero (Richard Cunningham)

year zero animatie - Richard Cunningham

Dik een jaar geleden schreven we er al over, Year Zero! een Postapocalyptische Zombieanimatie, inmiddels heeft Richard Cunningham heeft project volledig afgerond en is de korte film, na een ronde langs filmfestivals, ook op internet te bewonderen.

Year Zero gaat over een iemand die opgesloten raakt in zijn appartement, terwijl de stad New York overspoelt is met zombies. Zijn grootste angst komt van de twee zombies die maar op de deur blijven kloppen. Zijn voedselvoorraad is inmiddels op en om te overleven moet hij kiezen tussen de confrontatie met de monsters buiten of blijven wachten op militaire hulp….

Alles aan de animatiefilm is bewerkstelligd door Richard Cunningham zelf, op de stemmen van Pat Rigby, Tim Brennan, Marie-Pierre Beausejour en Bridget Carroll na. Het project eindigt echter niet met deze korte zombie-animatie, er wordt hard gewerkt aan het script voor een speelfilm.

Wat vinden jullie van deze short?
Sterren: 0

Meer korte films? Kijk een willekeurige uit ons archief

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Gave sfeer 🙂

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x