Het Shouf Shouf Zombibi virus verspreidt zich: cast bekend

Zombie Komedie Shouf shouf zombibiNa Malta wordt ook Amsterdam binnenkort overspoeld met zombies, 30 juli starten de opnames van de Nederlandse zombie komedie ‘Shouf Shouf Zombibi’.

Amsterdam West wordt na het neerstorten van een meteoriet ontruimd. Iedereen lijkt op de hoogte te zijn van de epidemie… op twee bendes na. De twee groepen zijn geboren vijanden van elkaar, maar zien zich genoodzaakt hun krachten te bundelen als ze aangevallen worden door hun vroegere bekenden. Deze blijken veranderd te zijn in zombies…

Naast Achmed Akkabi, Minoun Ouled Radi en Yes-R krijgen ook Yahya Gaier (Schnitzelparadijs), Gigi Ravelli (Goede Tijden, Slechte Tijden) en Sergio Hasselbaink (Sonny Boy, Van God Los serie) een hoofdrol in de film. Het scenario van Tijs van Marle zal door Nederhorrorregisseurs Martijn Smits (Brother’s Keeper) en Erwin van den Eshof (Dood Eind) tot een over-de-top Nederlandse zombedy gekneed worden.

Eind deze maand start de productie, in handen van Paul Ruven en René Huybrechts, en als alles meezit dan zal distributeur A-Film de film Shouf Shouf Zombibi op 16 februari 2012 uitbrengen.

Had je de eerste teaser gemist? Doen we hem gewoon nog een keer:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Het Shouf Shouf Zombibi virus verspreidt zich: cast bekend”

Plaats een reactie