Silent Hill demo P.T. nog verder ontleed

De demo P.T. (playable teaser voor de nooit verschenen nieuwe Silent Hill game), een van mijn engste ervaringen, is nog verder uit elkaar getrokken. Laatst had dezelfde meneer in kwestie al laten zien dat je daadwerkelijk Norman Reedus bent tijdens het spelen.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

En nu heeft hij de code zo aan kunnen passen dat je buiten op straat kan lopen. Niet dat dat heel erg spannend is, het is gewoon een duistere straat met rommel, maar het is toch grappig om te zien wat Kojima allemaal in elkaar had gezet voor deze demo. Buiten is er geen onzichtbare muur, je valt gewoon uit de map net zo lang tot Lisa verschijnt en je wurgt en hierdoor het spel reset.

P.T. Unseen Content - Silent Hill Full Map Explored - Town and Streets Area

Nu Kojima zijn handen weer vrij heeft na de release van Death Stranding, is hij weer volop aan het focussen op zijn volgende game. Ik hoop dat dit een vervolg gaat krijgen en dat er alsnog een samenwerking met Del Toro in zit. Als er nieuws is, lees je het in ieder geval hier.  Tot die tijd laat je het best het licht uit in de gang…

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x