Cartoon: SAW 3D is niet voor iedereen geschikt

Britse onderzoekers waarschuwden deze zomer al; 1 op de 10 mensen zal problemen ondervinden bij het kijken van 3D-film, zoals het niet kunnen zien van de diepte of het krijgen van hoofdpijn. Er werd toen gesproken van een afwijking in de hersenen, iets waar Skalet sowieso weinig last van heeft.

+Joost

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Haha, mooie 😀 Wel jammer trouwens dat zoveel mensen problemen met 3D zullen hebben. Op dit moment vind ik 3D nog niet zo denderend, maar ik verwacht dat het wel stukken beter zal worden.

Michiel
Michiel
12 jaren geleden

Ik ben nog geen groot fan van 3D. Ik probeer het over 5 jaar nog een keertje! Cartoon is wel geweldig 😀

Guantaz
Guantaz
12 jaren geleden

Ik kan niet wachten! ben erg benieuwd. Heb alleen Avatar nog maar in 3D gezien en dat viel me kwa 3D eigenlijk een beetje tegen, film was wel super. Misschien dat een cirkelzaag die op je afkomt daar verandering in kan brengen!

Frank Mulder
12 jaren geleden
Antwoord aan  Guantaz

Ik moet zeggen dat ik Piranha op 3D gebied leuker vond dan SAW 3D.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x