Cartoon: SAW 3D is niet voor iedereen geschikt

Britse onderzoekers waarschuwden deze zomer al; 1 op de 10 mensen zal problemen ondervinden bij het kijken van 3D-film, zoals het niet kunnen zien van de diepte of het krijgen van hoofdpijn. Er werd toen gesproken van een afwijking in de hersenen, iets waar Skalet sowieso weinig last van heeft.

+Joost

4 Reacties
 1. Sjors zegt

  Haha, mooie 😀 Wel jammer trouwens dat zoveel mensen problemen met 3D zullen hebben. Op dit moment vind ik 3D nog niet zo denderend, maar ik verwacht dat het wel stukken beter zal worden.

 2. Michiel zegt

  Ik ben nog geen groot fan van 3D. Ik probeer het over 5 jaar nog een keertje! Cartoon is wel geweldig 😀

 3. Guantaz zegt

  Ik kan niet wachten! ben erg benieuwd. Heb alleen Avatar nog maar in 3D gezien en dat viel me kwa 3D eigenlijk een beetje tegen, film was wel super. Misschien dat een cirkelzaag die op je afkomt daar verandering in kan brengen!

  1. Frank zegt

   Ik moet zeggen dat ik Piranha op 3D gebied leuker vond dan SAW 3D.

En wat vind jij?

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.